Hai sa facem bani acasa

valentine heart shape made by dollars isolated

Hei, ce faceti? Azi vreau sa vorbim despre un subiect care sunt absolut sigura ca la un moment dat mai mult sau mai putin ne-a procupat pe toti – si anume: BANI

 Pot spune sincer ca eu una mereu sunt in cautarea unor noi alternative de a face un ban in plus, nu toti avem norocul sa castigam la loto, sau sa mostenim cine stie ce avere, sau sa avem un loc de munca bine platit si asa sa scapam de grija banilor.

O sa incep sa vorbesc despre cum fac eu bani stand acasa, mentionez inca de la inceput ca sunt site-uri testate, daca nu am scos eu bani inca, au scos altii,deci prin urmare sunt site-uri foarte serioase.

Voi mai posta pe viitor si site-uri neserioase – dar atunci cand ma voi lovi de ele.

Zic sa incepem nu?

VIESPAR

viespar

Este o platforma in limba romana, unde zilnic apar task-uri destul de usoare, si multe care au timp de rezolvare 30 de minute, dar va spun sincer ca aveti nevoie de maxim 5 min pentru solutionarea lor. Am inceput sa lucrez la el acum ceva timp, nu am scos pana acum, dar fara nici un membru in echipa am adunat lejer 20$ – intrand din cand in cand – atunci cand ma plictisesc, pot spune sincer ca daca intram zilnic cate 20 minute pana acum scoteam…dar vorba aceea ” Lenea a cucoana mare „

Daca vreti sa incercati si voi – link-uri pentru inscriere il aveti Aici

Cel de-al doilea site este Paidviewpoint, 

paid-view

este un site de chestionare online – retragere este la 15$, singura chestie este ca trebuie urmarit contul propriu zis deoarece nu esti anuntat pe mail cand apare un nou chestionar. La fiecare referal adus primesti un 1$ in momentul in care acesta realizeaza 6 chestionare. Acestea apar destul de des, deci cu putin ambitie se pot strage banutii.

Daca vreti sa incercati si voi – link-uri pentru inscriere il aveti Aici

Cum sunt o dependenta de haine pe sheinside daca postezi zilnic 5 link-uri cu hainute primesti puncte si cand aduni suficiente puncte iti pot achizitiona hainute, e usor de facut si bineinteles la indemana tuturor -va puteti inscrie aici

Mai lucrez pe Simplejobs

home

La fel ca la Viespar – se realizeaza diverse job-uri sau task-uri cum le spun ei, sunt foarte usoare si ce imi place cel mai mult ca sunt foarte multe, adica atunci cand apara pe site sunt in jur de 30-40 de joburi – deci in jur de 10-15$ deodata – daca aveti rabdare sa le faceti 🙂

Daca vreti sa incercati si voi – link-uri pentru inscriere il aveti Aici ( p.s. acesta este in mentanta..fac nu stiu ce modificari la inscriere – dar incercati in alta zi )

Acestea sunt modalitatile mele de facut bani acasa, consider ca un banut in plus nu strica- trebuie doar sa ai rabdare sa realizezi ce iti cere – eu petrec zilnic cateva ore pentru realizarea acestor task-uri dar sincer va spun nu mereu am chef si asa mai sar cate o zi :).

Va invit si pe voi sa va suplimentati veniturile, si bineinteles daca mai gasesc site-uri verificate va voi vorbi despre ele. Ca sa fiti la curent cu ceea ce scriu va puteti abona la acest blog.

Cum spuneam mai sus – voi face si o rubrica cu site-uri neserioase.

Pupici

  • Maria Elena3 aprilie 2015 at 15:55
    Interesant....ma uit si eu pe site-urile de mai sus ! Pupici ! :*Răspunde

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree