Fotograf nunta profesionist

Este un fapt cunoscut ca fiecare femeie asteapta ziua cea mare, multe dintre ele viseaza la acest moment inca din copilarie; isi imagineaza rochia, locatia, mirele, aranjamentele florale, aranjamentele meselor pana la cele mai mici detalii.

Multe s-au schimbat in acest proces dar un lucru a ramas la fel, si anume imortalizarea momentului. Fiecare pereche care urmeaza sa faca pasul cel mare ajunge inevitabil la cautarea unui fotograf nunta profesionist.

De ce avem nevoie de un fotograf bun?

Este foarte simplu, daca apelam la un fotograf profesionist vom avea parte de cele mai reusite fotografii care va reusi sa suprinda toate momentele magice in ele.

Fotografiile nu inseamna doar simple imagini, ci reprezinta viata noastra in imagini, povestea noastra, din cele mai fericite zile din existenta noastra. De acest motiv, este foarte important sa alegem cu grija cine va spune acea poveste, cine va fi prezent alaturi de noi la fiecare pas, la fiecare etapa si va reusi sa imortalizeze cat mai bine cele mai importante momente.

Jadoris.ro este reprezentat de un cuplu Adina si Andrei care fac acesta arta cu dragoste, si iubirea pentru fotografie se vede in fiecare poza realizata de acestia.

Acest cuplu va avea grija de tot ce inseamna imortalizarea momentului, voi trebuie sa fiti prezenti, sa alegeti hainele mult visate sa zambiti, sa va iubiti si mai ales sa va bucurati de momentul vostru.

Ceea ce recunosc ca ma impresionat este faptul ca desi sunt din Sibiu, nu s-au limitat dar la acest oras, sunt fotografi calatori, atat timp cat le este acceptat pasaportul. Veti afla ca sunt fotografi cu experienta, fac aceasta meserie din 2008, pot spune ca au facut destule fotografii pentru a stii exact ce vrea fiecare pereche, astfel daca ii alegi ca fotografi ei vor veni oriunde tu ti-ai dorit sa spui DA, aducand cu ei tot ce este nevoie pentru a realiza un album complet.

Sunt doua persoane care doresc sa suprinda fiecare moment, de aceea nu fac nimic pe fuga si va sunt alaturi de la sesiunea de make-up pana dupa servirea tortului, sunt foarte pasionati de ceea ce fac si de aceea vor sa suprinda toate momentele importante in poza.

Pe Adina si Andrei ii puteti contacta la urmatoarele numere de telefon Andrei – 076.788.0032 si Adina – 074.651.5076 sau la adresa de email office@jadoris.com, sunt foarte receptivi si raspund destul de repede la mesajele primite.

Tot ei va pot ajuta sa alegeti tematica nuntii, ce va doriti de la eveniment, si locurile unde doriti sa faceti poze in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

Nu trebuie sa mai cautati pe alte site-uri fotograf nunta profesionist pentru ca Adina si Andrei fac tot ce le sta in putinta pentru a realiza poze la orice eveniment, punand in valoare tot ce este important pentru voi, imortalizand si realizand peste 1000 de fotografii, astfel veti fi siguri ca a suprins fiecare moment in poze.

Jadori.ro va ilustra in fiecare fotografie ceea ce voi simtit in realitate, astfel veti gasi emotie, iubire si multa fericire cu alte cuvinte clipe de neuitat intr-un album minunat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree