Studio videochat in Bucuresti

Acum ceva vreme o prietena mi-a spus ca își cauta un loc de munca, unde poate câștiga un salariu consistent dar unde sa își poată continua studiile, prin urmare un loc de munca cu program flexibil.

Ne-am tot gândit la posibile variante și singurul care se încadra în cerințele ei era acela de model videochat.

Am cautat un studio videochat în București  și am găsit foarte multe anunțuri pentru diverse studiouri, dar ne-am oprit la Charm Studio, un studio situat în centru Bucureștiului,  cu o vechime de peste 5 ani și unul din cele mai performante studiouri de videochat.

Pentru ca prietena mea era convinsa ca vrea sa lucreze acolo, a făcut o vizita studioului pentru a stabili toate detaliile și pentru a vedea locul de munca, fiecare stație de lucru este separata și este creata special pentru a te stimula și încuraja sa devii mai performanta.

Charm Studios respecta confidentialitatea atât a datelor, a imaginii cat si a informatiilor iar accesul din Romania pe aceste site-uri sunt limitate.

Videochatul este o conversatie prin intermediul unei camere video, si pentru a aveam succes in aceasta meserie cei de la Charm Studio te invata sa iti maresti puterea de seductie. Se lucreaza cu 10 site-uri din care ideal ar fi sa se aleaga 4-5 site-uri pe care se intra simultan, aceste site-uri permite verificarea banilor castigati in ziua/sesiunea respectiva.

De ce Charm Studio este un loc perfect de munca?

Raspunsul este simplu, acest studio pune valoare pe legalitate, in momentul in care te angajezi vei semna un contract conform cerintelor inspectoratului teritorial de munca ( ITM ) cu alte cuvinte lucrezi legal si pastrezi discretia asupra jobului tau deoarece tu figurezi ca Agent Servicii Clienti si iti sunt achitate toate taxele impuse de lege.

Sunt foarte multe studiouri in Bucuresti dar nu toate respecta normale de confidentialitatea si nu peste tot vei semna un contract legal de munca.

Castigurile sunt substantiale si variaza in functie de fiecare model, de timpul si dedicatia cu care realizeaza aceasta meserie, acestea variaza intre 500$ si 20000$ pe luna, veniturile fiind optimizate prin parcurgerea unor pasi bine stabiliti.

Programul de lucru este unul fexibil, fiecare model putand sa isi aleaga programul in functie de nevoile si necesitatile fiecaruia.

Pentru ca fiecare stim ceea ce dorim de la un loc de munca si cum dorim sa primim salariu, la Charm Studio platile se fac bilunar, dar se poate face si saptamanal pentru o perioada, la fel ca si programul aceste plati difera de la model la model.

Procesul de angajare este unul care necesita atentie si responsabilitate, pe langa o echipa bine definita in recutarea modelelor aici veti gasi traineri si persoanal tehnic care ofera suport permanent modelelor.

Daca este in cautarea unui studio videochat in Bucuresti, Charm Studio este locul tau, este un studio care se respecta si in acelasi timp  respecta modelele sale.

Videochatul te invata sa iti dezvolti feminitatea intr-o lume a barbatilor, iti ofera libertate printr-un program flexibil si bineinteles castiguri substantiale deoarece nu mai este un secret ca veniturile din aceasta meserie sunt destul de mari.

 

2 thoughts on “Studio videochat in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree