Aici poti gasi roti pentru mobilier

Este un fapt dovedit ca mutarea mobilierului printr-o incapere este destul de dificiala si extenuanta.

In trecut mobila era facuta din lemn foarte greu si de aceea mutarea lor era facuta destul de rar, asta pana cand au aparut rotile pentru mobilier, in prezent este mult mai usor sa muti un dulap daca acesta este prevazut cu roti.

Tente.com pune lumea in miscare, fie ca vorbim de mobila, de oameni sau de marfuri, rotile de la Tente ne garanteaza miscare, progres si eficienta. Ele fac parte din cea mai mare inventie a omenirii in legatura cu tehnologia, aduce mobilitate in secolul 21.

In primul rand orice incapere, orice firma, orice supermarket, chiar si prin spitale este imposibil sa nu gasesti vreun lucru care sa nu aibe cel putin o roata.

Ce poti gasi pe Tente.com?

Aici poti gasi roti pentru mobilier, cum unde? pe Tente.com, un site care sa face din miscare o arta, si care a pus miscarea pe primul plan si in acelasi timp au facut munca oamenilor mult la usoara.

Pe tente.com puteti gasi roti de role de scaune, role de mobilier, role design, role din otel, role pentru industria aeronautica, role pentru carucioarele de supermarket, role din otel inoxidabil, accesorii, roti, si multe alte produse care faciliteaza miscare.

Este deja cunoscut ca paturile din spital sunt prevazute cu roti pentru a  transprta bolnavul mult mai usor. Oricine are acasa cel putin un scaun de birou, sau o masuta, sau le putem gasi chiar si la mobilier, Fie ca vorbim despre roti simple sau mai multe despre roti pivotante cu frana, poti cumpara roti chiar si personalizate.

Daca vei incepe cautarea de roti prin activitatile de zi cu zi, le vei gasi la cumparaturi ( carucioale de la supermarket-uri ), la birou ( scaunul de birou, dulapurile ), utilaje, mese si multe alte obiecte, cu ajutorul acestor roti totul este mult mai usor si mai simplu.

Pentru a creste durata de viata a unei roti trebuie respectate cateva reguli, cum ar fi: in primul rand trebuie sa respecti cu strictete modul de asamblare si de pozitionare, sa fie utilizate în zone cum ar fi: în aer liber, zone de coastă, zone corozive și/sau agresive doar daca au aceste termene specificate, echipamentul de prindere trebuie să aibă puterea și materialele adecvate pentru o montare sigura, daca acestea sunt respectate nu veti avea probleme cu ele.

De aceea in momentul in care va decideti sa cumparati roti trebuie sa tineti cont in primul rand de calitate, de mediul in care le veti folosi, de materialul din care este confectionat si de ce greutate vreti sa tina.

Pe Tente.ro vei gasi informatii utile despre tipul de roata dorit, cum ar fi: diametru, suprafara de rulare, latimea rotii, alezaj central, diametru duler, deviatie de la ax, diametru de pivotare, intaltimea totala, temperaturi, stardardul in care se incadreaza, greutate si multe altele. Veti gasi de asemenea informatii despre locul unde poate aplicata, dar si accesoriile necesare pentru montarea acestora.

Pentru mai multe detalii intrati pe www.tente.ro sau puteti suna la numarul de telefon +40 / 259 410 018  si tot aici poti gasi roti pentru mobilier si nu numai.

 

Leave a Reply