Mobila

In fiecare an se organizează diverse expoziții cu obiecte de mobilier, care mai de care mai sofistica, și la fel ca și moda vestimentara acestea se schimba destul de des.

Pentru ca nu este tocmai la indemna oricum sa caute in magazinele fizice obiecte de mobilier multe persoane aleg sa caute in mediul online, acestea fiind mai bine aprovizionate si mult mai usor de gestionat.

Magazinele online sunt din ce in ce mai cautate, mai ales pentru usurinta cu care poti afla detalii despre mobila dorita, pe site puteti gasi informatii despre dimensiuni, material, pret, culoare si disponibilitatea.

Unde gasim mobila dorita?

Sunt foarte multe magazine online de specialitate, dar azi vreau sa va prezint unul singur, arta-mobilei.ro, este un magazin online unde am gasit foarte multe produse de calitatea la preturi foarte bune.

Cum spuneam si mai sus un pic este mult mai usor sa comanzi un produs din confortul casei decat sa iei magazinele la rand pentru a gasit mobilierul care sa se asorteze perfect casei dumneavoastra.

Pe arta-mobilei.ro veti gasi foarte multe obiecte de mobilier, foarte bine lucrate, cu termen de garantie, veti gasi la fiecare in parte informatiile dorite, si de asemenea pe site veti gasi si o fereastra de chat in cazul in care aveti nelamuriri.

Adresa fabricii este  Sos Andronache , Nr. 173, Colentina, Sector 2, Bucuresti, (zona Carrefour Colentina),ii puteti contacta telefonul la numele de telefon : 0769.297.786 , 0725.473.105 , 0314.250.673, dar de asemenea le puteti scrie la adresa de mail office@artamobilei.ro.

Pe arta-mobilei.ro veti gasi mobilier de bucatarie, mobilier de birou, mobila de dormitor, dressinguri si multe alte obiecte de mobilier, singurul lucru cate trebuie fac, este acela de a va aseza confortabil, si de a cauta ceea ce doriti.

Plasarea unei comenzi se poate face prin mai multe modalitati, cum ar fi: telefonic, mail, folosind formularul de comanda, folosind cosul de cumparaturi sau de la sediul lor.

Puteti plasa comanda oricand doriti, si in cazul in care lansati o comanda veti primi in maxim 24 de ore un mail de confirmare care va contine urmatoarele :produsele comandate si pretul aferent; suma totala de plata pentru comanda plasata; timpul de livrare; un cod de comanda; numele si numarul de telefon al consilierului responsabil cu comanda dumneavoastra; datele dumneavoastra de contact.

Cu o experinta de peste opt ani in domeniu, pot spune ca sunt o echipa pasionat, care dau dovada de profesionalim, consiliere specializata, program dedicat si intotdeauna deschisi spre lucruri noi, fac aceasta meserie cu drag si vin mereu in intampinarea noastra cu obiecte de mobilier noi, performante si de durata, cu o garantie de pana la cinci ani in cazul viciilor de fabricatie.

Livrarea produselor se va face in urma stabilirii detaliilor cu unul din operatorii SC ADINA LEX MOB SRL, aceasta se poate face cu mijloace auto proprii sau cu firmele de curierat cu care au contract, produsele fiind livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti locuinta sau sediu.

Sc Adina Lex Mob Srl este o companie care pun pret pe calitatea produselor si pe confortul dumnevoastra, de aceea daca doriti produse de calitatea superioasa si cu o garantie de pana la cinci ani vizitati site-mul arta-mobilei.ro

 

 

 

 

Leave a Reply