Implanturi dentare

In timp igiena dentara a evoluat, multe s-au schimbat si daca in trecut scoteam dintii cu sfoara, cleste sau ma stiu eu ce ustensile improvizate, acum vizita le dentist a devenit una din cele mai respectate programari.

Recunosc ca teama de dentist este destul de mare, dar aceea de a ramane fara dantura este si mai mare. Tatal meu si-a scos toti dintii cum a putut, si acum la batranete ( cum spune el ) a inceput sa caute informatii despre implanturi, și sa mearga doctor pentru a rezolva ce a stricat el in tinerete.

Daca la inceput nu vroia sub nici o forma sa mearga la stomatolog, dupa ce a  auzit o discutie intre mine si sotul meu pe tema site-ului www.drserban.ro, si cum curiozitatea invinge de cele mai multe ori, a inceput sa puna fel de fel de intrebari.

Nu imi amintesc sa il fi vazut vreodata pe tata butoand la calculator, dar de data asta a intrat pe www.drserban.ro  si a ramas placut impresionat de ce a gasit aici.

Ce poti gasi pe drserban.ro?

Pentru ca avea nevoie de implanturi dentare, prima sectiune accesata de tatal meu aceasta a fost, a vazut ca implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada, ca materialul din care este realizat este titan si ca este 100% biocompatibil.

A mai gasit motivele pentru care trebuie sa isi faca implanturi la Dr Serban, si anume : aparaturi de ultima generatie, confort sporti postchirurgical, serilizarea conform Normelor UE, personal specializat si garantia lucrari.

Pentru ca bugetul disponibil nu era tocmai cel mai ridicat, a inceput sa puna pe hartie ce stia el ca are nevoie si sa caute la sectiunea tarife pretul acestora, mare a fost uimirea cand a descoperit ca se incadreaza in bugetul stabilit initial.

Stiu din propria exeperienta ca tata nu este cel mai usor de convins, imi aduc aminte si acum cata munca de lamurire duceam cu el cand vroiam sa facem vreo schimbare in casa, de aceea sunt ferm convinsa ca a citit toate referintele gasite pe site.

Pe Dr Serban iti puteti gasi la numerele de telefon :  0758.074.415, 0740.097.655, 021.313.02.25 si la adresa de mail :office@drserban.com, de asemenea pe site puteti gasi o harta cu ajutorul careia puteti gasi cu usurita cabinetul doctorului Serban.

Cu informatiile gasite pe site si mai ales cu cele citite in sectiune referintele de fosti pacienti, tatal meu se poate lauda cu o frumoasa dantura, realizata cu ajutorul Dr Serban si noii sale tehnologii de implementare.

 

 

 

 

Leave a Reply