Manequeen

Trăim într-o era în care internetul este la baza, o perioada în care orice persoana care îsi dorește un loc de munca îl cauta pe internet și dacă ești în căutarea unui loc de munca cu program flexibil și salariu motivant atunci Manequeen, este locul unde trebuie sa fi.

Am cautat in stânga și în dreapta și am adunat informații despre acest studiou și acum vreau sa ți le spun și ție.

Locația acestuia este : Străda Oițelor, nr 24  ( Intersecția Radu Vodă cu Oițelor ), telefon : 0764.123.123, acestea fiind spuse putem trece la punctul următor.

Pentru ca am stabilit încă de la început ca meseria de videochat îți oferă un program flexibil, la acest studiou poți lucra în trei ture: de dimineață de la 06-14.00,  după amiaza de la 14.00-22.00 sau de noapte de la 22.00-06.00, vei lucra cinci zile pe săptămână a cate opt ore pe zi, și o ora jumătate cumulata pauza.

Pentru ca multe persoane au un program au încărcat,  acest tip de program de munca evite în folosul fiecăruia.

Cum poți deveni un angajat Manequeen?

Nu este nimic greu în acest lucru, tot ce ai de făcut este să îi contactezi printr-un telefon sau sms, mai apoi va trebui să completezi interviul online Manequeen, asta înseamnă să răspunzi la câteva întrebări pentru ca cei de la videochat să își poată forma o opinie despre tine.

Apoi vei fi contactată de o domnișoară foarte drăguță ce te va ajuta să stabilești o dată și o oră perfectă pentru interviu, asta în funcție de timpul tău liber. Următoarea întâlnire va avea loc chiar la sediul Studioului pentru ca tu să poți vedea cu proprii tăi ochi, ce înseamnă munca în acest domeniu și cât de frumos este locul în care vei lucra.

Pentru a putea deveni un model videochat de succes trebuie să fii o persoană ambițioasă, să îți placă să oferi respect celor din jurul tău, la fel cum probabil și tu aștepți de la ceilalț, de aceea salariu tău va fi în funcție de dorința ta de câștig,  dacă îți dorești un salariu motivant atunci vei muncii mai mult și asa vei primii mai multi bani.

Pe site-ul celor de la Manequeen, vei găsi un tur virtual, care ilustrează un loc de munca unde eleganta este pe primul plan, decorat în culori atractive și care te invita sa dai tot ce ai mai bun și sa îți etalezi feminitatea, tot pe site veți găsi informații importante, cum ar fi ca vei lucra singura în camera, ca nu au bărbați și cupluri care sa lucreze în videochat.

Acestea fiind spuse va invit am vizitați site-ul celor de la  Manequeen și vei vedea ca acesta este locul ideal de munca.

 

 

 

 

2 comments

  • Rokolla25 ianuarie 2016 at 20:14
    Sunt in cautarea unui loc de munca dar parca .... as vrea altceva :)Răspunde
  • Vero28 august 2017 at 16:29
    Detaliile si informatia conteaza, asa ca este bine sa oferiti fetelor cat mai multe informatii cu privire la angajarea intr-un studio de videochat.Răspunde

Leave a Reply