Petrece un sejur in Thailanda de neuitat

Valentine’s day este la o aruncatul de bat, de aceea la agențiile de turism au apărut fel de fel de oferte pentru îndrăgostiți la preturi uimitoare.

Acum ceva timp am intrat pe internet și am caut oferte pentru mine și soțul meu, am decis ca este timpul sa avem un moment doar al nostru departe de pitica noastră și prieteni.

Nici bine nu am scris sejururi la preturi avantajoase și îmi apare pe ecran petrece un sejur in Thailanda de neuitat, am dat click pe oferta și am ajuns pe site-ul IKA Turism, aici am gasit paradisul, pur și simplu locuri uimitoare ideale pentru tine și persoana iubita.

De ce sa alegi IKA Turism?

Am intrat pe unul aceste pachete și am văzut ce conține, hai sa va spun și voua: transport avion, bagaj de cala 20 kg/persoana – pentru o greutate mai mare se achita suplimentar, taxa de aeroport, transferuri aeroport -hotel -aeroport, cazare și mic dejun.

Pachetul difera în funcție de destinația aleasa. Pentru pachetul mai sus menționat trebuie sa achiati 1160€.

Pe cei de la IKA Turism ii puteți contacta la numerele de telefon : 021 317 72 10 sau 0755 276 124, sau le puteți scrie la adresa de mail : info@ikaturism.ro, tot la aceste date de contact puteți face și rezervări. Pe site veți găsi informații utile, dar și multe detalii despre excursii și diverse ocazii, luna de miere, de asemenea excursii în Europa,  vacante de Paște,  vacante exotice și multe altele.

Veți afla ca lucrează  pentru asigurarea călătorii cu Generali Asig care ne oferă asistenta 24/24 ore, 7/7 zile, au o rețea extinda de unități medicale și acoperire world wide.

Despre IKA Turism am auzit foarte multe lucruri bune de aceea cu ajutorul lui poți petrece un sejur in Thailanda de neuitat, deoarece la ei poți găsi pachete la preturi atractive, multe oferte , multe ocazii de vacante și mai ales lucrează doar cu peroane responsabile pentru a oferii servicii de calitate doritorilor de excursii de neuitat în afara tarii.

IKA Turism îți promite sejururi uimitoare la preturi foarte bune, pachete ce includ cazare, transport, si masa în funcție de preț și de destinația aleasa.

Cu ajutorul celor de la IKA Turism poți surprinde persoana iubita cu un sejur plin de romantism.

Pentru a rezerva un astfel de sejur trebuie sa achitați jumătate din valoarea acestuia, plata se poate face cash la sediu firmei, transfer bancar sau depunere numerar în conturile deschide la banca Transilvania, plata se face în euro sau în lei, de asemenea se menționează ca nu se poate plăti cu cardul, si ca diferența rămasă se achita cu 3 o de zile înainte de plecare.

Ce mai, din punctul meu de vedere acest timp de sejur este perfect pentru oricine, fie ca ești cu persoana iubita, fie cu familia te poți distra și vizita locații exotice pline de povesti, fie deja scrise fie în așteptarea unor noi povesti gata de realizat.

Doar atât mai am de spus, nu mai astepta intra pe site-ul celor de la IKA Turism si rezerva un sejur in Thailanda sau în orice alt colt al lumii.

4 comments

  • Amalia Avram8 februarie 2016 at 13:50
    Ce drăguț, mi-ar plăcea si mie sa ajung in Thailanda dar nu asa din scurt. Chiar imi doresc o vacanta exotică. Foarte bun articolul!Răspunde
  • Mădă16 februarie 2016 at 09:22
    Observ ca vacantele in tarile astea minunate sunt din ce in ce mai accesibile. Ar trebui sa pun si eu ceva bani deoparte, dar deocamdata am un alt obiectiv, asa ca vacanta mai poate astepta. xoxoRăspunde

Leave a Reply