Un gard nou

Cand locuiesti la curte este imposibil sa nu ai ceva de facut. Imi amintesc si acum cum tatal meu isi face planuri si schite de zor despre cum va arata gardul nostru dar si cum va amenaja intreaga curte.

Din pacate tatal meu nu a mai apucat sa finalizeze gardul, asa e viata, dar i-am promis ca voi avea grija de mama, de casa si de curtea noastra. Am inceput sa imi fac planuri cu sotul si mama mea despre imbunatatirile ce trebuiesc facute in casa si o data realizate planurile am inceput sa cautam modele de garduri pentru a stii ce materiale ne trebuie.

Am gasit un model dragut si cum deja eram pe internet ne-am uitat si dupa materiale constructii. O data finalizata comanda cu cele necesare am asteptat produsele comandate pentru a ne apuca de treaba.

A venit masina cu cele necesare si ne-am apucat de finisat gardul din beton construit cu mult timp in urma dar care inca avea gauri si locuri unde avea nevoie de umplutura, pentru a fi drept. Imi amintesc si acum ziua cand s-a enervat tata ca se uitau vecinii in curtea lui, asa m-am pricopist cu un gard de aproape 2m din beton. Am folosit tinci pentru a da un aspect fin gardului si apoi adeziv pentru a lipii piatra decorativa aleasa.

Ma uit cu mandrie la noul gard si imi pare rau ca tatal meu nu a mai apucat sa vada noua fata a acestuia, sunt sigura ca i-ar fi placuta alegerea mea.

 Trebuie sa recunosc ca internetul este foarte util, cu ajutorul lui poti realiza multe lucruri, gasii idei noi dar si materialele necesare pentru realizarea acestuia.

Leave a Reply