Serviciu cu clientii mai rapid ca oriunde

Voi incepe acest articol prin ati spune ce am patit recent. Ca majoritatea dintre noi macar odata in viata am apelat servicile de ajutor fie de telefonie, internet, lumina, apa etc, toti au acel numar de telefon numit ceva de genul help tel – unde poti apelea non-stop ca raspunde cineva.

Am sunat la cei de unde am abonamentul de telefonie mobila, si iti spun sincer ca 40 de minunte am asteptat in telefon cu o melodie stresanta si cu mesajul „apelul dumneavoastra este foarte important pentru noi, va rugam as asteptati pentru prioritizarea apelului” sau ceva de genu, pe bune cat de important daca a trebuit sa astept 40 de minunte?

Am auzit ca #flanco a facut ceva in privita acestui serviciu si a redus asteptarea la aproximativ 40 de secunde. Am facut proba si hai sa vezi ce a iesit.

Raspunsul este da, raspunde in mai putin de 40 de secunde, mi-a raspund in 31 de secunde, asa cum poti vedea si in clipul de mai jos.

Este un fapt dovedit, se poate ca la aceste servicii sa se raspunda intr-un timp foarte scurt.

Bravo voua flanco #suportclientinonstop, sunteti cei mai buni si ati dat clasa multor firme care au acest tip de serviciu.

2 comments

  • marialuisa198511 august 2016 at 11:49
    E bine de stiut ca exista un asemenea serviciu promt si la obiect. Felicitari Flanco pentru servicii de nota 10.Răspunde

Leave a Reply