Gel de dus Dove – Editie Limitata – Review

Imi place tare mult cum suna mayapink.eu, chiar ma reprezinta si sunt interesant, dar sa incepem subiectul de azi, pentru ca cei drept nu despre cum mi se pare mie numele blogului vreau sa vorbim.

Cu parere de rau, gelurile de dus Dove nu ajung niciodata in cosul meu de cumparaturi, sincer nu stiu motivul, pentru ca drept sa iti spun sapunul solid de la aceeasi marca nu lipseste niciodata. Chiar nu inteleg motivul, dar in acelasi timp ma gandesc ca de fiecare data imi cumpar geluri de dus de la Avon, si tocmai din acest motiv nu prea ajung la raionul de geluri de dus…este cea mai logica explicatie.

Acest produs l-am primit cadou, de la o foarte minunata si buna prietena, nu spun asta pentru ca mi-a facut cadou un produs nefolosit pana acum de mine, ci pentru ca are un suflet de aur si sunt norocoasa ca imi este prietena.

Acest gel de dus m-a cucerit, in primul rand pentru textura lui cremoasa, mirosul delicat specific produselor Dove, si cei drept ori de cate ori il folosesc, parca ma transpun in pielea doamnelor ce apar in reclamele lor.

Cu un ambalaj usor de folosit si cu un pret pe care cei drept nu-l stiu, dar si cu o cantitate destul de ok, in conditiile in care nu ai nevoie de mult produs pentru o baie. Recunosc ca este un produs ce te ajuta sa te relaxezi dupa o zi de munca, dar si care iti protejeaza pielea pe durata anotimpului rece.

Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa il incerc si cu siguranta se va afla printre produsele favorite ale acestei luni. Spune-mi te rog, ai vazut acest gel de dus in magazine? Ce-i drept vreau sa il recumpar si sincer sper sa ajung pana sa dispara, mai ales ca este editie limitata.

Pupici!

Leave a Reply