De ce aleg Verzuliu?

Nu ma refer la o culoare, imi place, dar nu in mod special, aici ma refer la un portal menit sa te ajute in viata de zi cu zi, sa traiesti sanatos, si sa alegi un stil de viata cat mai corect.

In fiecare zi dam nas in nas cu tentatii, fie ca vorbim de sucuri acidulate, mancare tip fast-food sau alte exemple de acest gen. Stim deja ca aceste tentatii ne fac rau, nu sunt cele mai sanatoase pentru noi si prin urmare ori de cate ori apelam la ele de fiecare data cand din comoditate alegem mancarea gata preparata in schimbul celei sanatoase, acestea ne fac rau, chiar daca nu atunci cand le consumam, sau nu este vizibil, dar cu timpul se aduna.

Ce-i drept la fiecare colt de strada gasim astfel de localuri, dar pentru asta s-a format o comunitate minunata care vine in ajutorul nostru cu sfaturi pentru sanatate implicit pentru un stil de viata sanatos cu multe informatii menite sa ne usureze viata si sa trecem cu brio peste tentatii. 

Verzuliu se numeste comunitatea despre care iti spun mai sus, fiind un loc unde s-au adunat mai multe persoane ce ne impartasesc experientele lor din care au avut efecte benefice, cum ar fi acela de a bea 500ml de apa imediat dupa ce te trezesti, dar si ca dupa 45 de minute trebuie sa bei inca 500ml cu inghitiuri mici, acestea vor fi benefice organismului. Rezultatea nu vor intarzia sa apara.

Tot pe verzuliu.ro am gasit sfaturi pentru proaspetele mamici, cum pot evita greturile de dimineata, lucruri povestite de o mamica ce a facut schimbari in viata ei pe durata sarcinii, si astfel a scapat de aceste greturi, desi nu stiu cum sunt. Pentru ca, ce-i drept am fost norocoasa si nu am avut nici nu fel de probleme pe toata durata sarcinii. Mi-ar fi placut aflu aceste lucruri in acea perioada.

Chiar daca nu am aflat decat de curand, de atunci profit din plin de acesta descoperire si ori de cate ori vreau sa mananc ceva sanatos rubrica de retete de pe Verzuliu ma ajuta de fiecare data.

Alege sa traiesti sanatos, pentru ca va fi mult mai bine pentru tine, fa alegerile corecte cand vine vorba de alimentatie, prin urmare alege Verzului.ro este locul ideal de a afla tot ceea nou in materie de sfaturi pentru sanatate. Eu aleg un stil de viata sanatos.

 

  • dianaantesofi18 ianuarie 2017 at 21:33
    Foarte interesant site-ul, si eu il urmaresc si intotdeauna aflu lucruri utile de aici ...Răspunde

Leave a Reply