Si Maya se machiaza

Inainte sa arunci cu rosii in mine, vreau sa iti spun ca nu ma refer la machiatul propriu-zis, nu voi fi niciodata de acord cu acest aspect, mai ales ca fetita mea are o varsta la care chiar nu ar avea rost acest lucru.

Acum ceva timp am primit in urma unei colaborari o trusa de farduri superba, care desi era replica m-a cucerit inca de la prima utilizare – sa o zic asa. Nuante usor de blenduit si minunate ca si textura, dar si pentru numele ei – Too Face Chocolate Bar – desi replica a fost super frumoasa, si inca mai este.

Iti spuneam in titlu ca Maya se machiaza, ei bine la figurat vorbim, pentru ca asta este una din operele ei de arta. Pentru varsta ei, Maya este destul de inalta, si ajunge sa ia ce este pe masa, si asa a intra in posesia anumitor lucruri, fie ca e vorba de oja, ruj, pix sau ca in exemplu de azi o trusa de farduri, toate au de suferit.

Este prima data cand Maya ajunge sa imi strice de-a dreptul o trusa de farduri, dar stiu ca toate au un inceput, asa ca sunt sigura ca multe lucruri vor ajunge pe mainile ei, dar asta e. Le pun cat mai sus posibil si cand va ajunge si acolo sper ca va fi suficient de mare sa le foloseasca cu grija. Sincer imi aduce aminte de mine, cum ma boiam cu fardurile mamei mele cand aceasta nu era acasa…ce mai…totul se schimba si fie ca vreau trebuie sa tin pasul cu aceste schimbari, implicit si cu Maya care descopera lumea pe zi ce trece.

 

4 thoughts on “Si Maya se machiaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree