Unde-i pufosenia mea?

Iubi vreau si eu o pufosenie!  Nu sunt tocmai o rasfatata dar zau ca mi-as dori o pufosenie mica si alba. Ca de obicei vorbesc la pereti, iubi e prea prins de ceea ce gaseste pe facebook, si tocmai de aia ma ignora cu desavarsire.

A trecut Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie si 8 Martie, toate ocaziile perfecte pentru a-mi face cadou o pufosenie, mica si alba, dar m-am decis sa insist, vorba aia…repetita e mama invataturii nu? Poate pana la urma iubi ma va auzi si imi va lua o pufosenie.

Intr-o zi pe cand eram la birou, imi suna telefonul, la capatul celalalt se afla iubi, care imi spune ca are o surpriza pentru mine. In minte deja se formeaza ideea ca nu am vorbit cu peretii, si ca iubi mi-a cumparat o pufosenie.  Intr-un suflet ajung acasa, arunc geanta pe unde apuc, mai ca ma impiedic cand imi dau pantofii jos si incep cautarea.

Ma duc in dormitor, vad un biletel : „Bine ai venit, surpriza nu-i aici”, ajung in baie, alt biletel ” Hmm..chiar nu are ce cauta aici”, ma indrept spre sufragerie, alt biletel ” caldut, dar pana la fierbinte mai e” ma indrept spre balcon, poate pufosenia e aici, dar si aici ma astepta un biletel ” daca ai ajuns aici, inseamna ca nu ai cautat bine”. Suspansul creste si emotiile o iau razna, ma duc intr-un suflet in bucatarie convinsa ca voi gasi minunatul cadou, mica mea pufosenie alba, dar ma lovesc de asta.

 

(sursa fanbranza.ro)

Pe masa ma astepta acest fort din cutii de branza Delaco si mesajul „Iubi sunt Fan branza, te rog sa incerci aceasta pufosenie, sigur vei uita de catelul dorit”. Entuziasmul dispare si frustrarea se instaleaza, asa ca incep sa imi pun o felie de branza Delaco, atunci inteleg mesajul subtil lasat de iubi.

Ajung astfel sa uit de pufosenia mult dorita si pentru ca internetul e baza ii trimit lu’ iubi o poza cu mine savurand cea mai pufoasa branza. In schimb primesc o fata nervoasa stiind clar ca m-am atins de rezerva lui ascunsa de branza, dar si o fata amuzata pentru ca stia sigur ca planul sau a dat roade, m-a facut sa uit de catelul mult dorit.

(sursa google.ro)

Dar shhh iti spun un secret…doar pe moment am uitat de pufosenia mult dorita, pentru ca desi am devenit Fan branza inca de la prima felie, tot imi doresc o mica pufosenie alba si il voi bate pe iubi la cap pana il voi primi.

 

Cu acest articol particip la SuperBlog 2017, proba 2.

 

2 comments

Leave a Reply