The Coffee Bike franciza de succes

Sincer iubesc cafeaua, iubesc mirosul ei, ador efectul ei si chiar nu pot spune cat de mult ador aroma ei. Intr-un fel sau altul destinul m-a imspins spre munca de ajutorul de bucatar, si astfel am vazut ce inseamna de fapt munca unui barman. O sa ti se para ciudat, dar azi vreau sa vorbim despre francize.

Ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti sa ai afacerea ta, dar teama de a esua te-a impiedicat sa faci acest pas? Sunt sigura ca asta este raspunsul, dar pentru a scapa de aceasta teama, poti sa apelezi la o franciza, ce este franciza, ei bine raspunsul este urmatorul: este un sistem de comercializare bazat pe o colaborare continua intre persoane fizice sau juridice, independente din punct de vedere financiar, prin care o persoana, denumita francizor, acorda unei alte persoane, denumita beneficiar, dreptul de a exploata sau de a dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu, potrivit Ordonantei de urgenta nr. 52/1997.

Pentru ca imi doresc o afacere de succes m-am decis sa imi dezvolt o retea de franciza, m-am gandit ca trebuie sa vad ce conditii trebuie sa indeplinesc, asa ca m-am pus pe documentat, si astfel am aflat ca pentru a dezvolta reteaua de franciza si sa mentina identitatea si reputatia acesteia; sa furnizeze francizorului orice informatie pentru a facilita cunoasterea si analiza performantelor şi a situatiei reale financiare; sa nu divulge unor terte persoane know-how-ul furnizat de catre francizor, atat pe toata durata contractului de franciza, cat si ulterior.

Stiind deja aceste informatii, m-am decis sa apelez la franciza pentru ca stiu exact ca de asta am nevoie, daca imi doresc o afacere de succes. Pentru ca ador cafeaua m-am gandit ca aleg franciza The Coffee Bike.

De ce am ales The Coffee Bike:

In primul rand pentru dragostea mea fata de cafea, si il al doilea rand pentru efectele magice ale cafelei asupra oamenilor, fiind acel tip de industrie ce mereu va avea cumparatori. Dar si pentru ca franciza Coffee-Bike este o reteta de business care si-a dovedit succesul si este prezenta in tari ca: Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Franta, Romania, Cehia, Kuweit, Qatar, Marea Britanie, India. Fiind prezent in Romania din 2015, printr-un contract de master franciza; locatiei dezvoltate de catre partenerul masterfrancizat i s-au alaturat alte 4 locatii dezvoltate de catre parteneri subfrancizati care acopera zona Capitalei.

The Coffee Bike este o cafenea mobila, complet echipata, pe trei roti. Coffee-Bike reda experienta full a unui coffee shop, oferind tuturor produse de calitate si indiferent de volumul de munca. Ajungand sa serveasca aproape 100 de cafele de ora.

Faptul ca este o cafenea mobila, ii da posibilitatea de a functiona oriunde, ajungand astfel la cat mai multi consumatori,  si pe langa asta nu are nevoie de cheltuieli fixe, precum chirie, utilitati, sau structura personal.

Acest tip de franciza mi se potriveste perfect, pentru ca nu mi-ar place sa fiu legata de o locatie anume, si pentru ca imi doresc sa ajung la cati mai multi consumatori de cafea.

Daca si tu vrei sa afli care sunt francizele profitabile, nu trebuie decat sa apelezi la ajutorul celor de la Francize.ro ei vor stii exact ce tip de franciza ti se potriveste, si astfel vei avea propria ta afacere de succes.

 

Cu acest articol particip la Spring SuperBlog 2017, proba 5.

 

Leave a Reply