Vacanta de vis la Hotel Aurora

Imi aduc aminte de prima vizita la mare. Eram copil, tatal meu era sofer la Posta Romana si pentru ca avea  de facut un transport in Constanta ne-a dus si pe noi. Sincer nu mai stiu ce statiune era, dar recunosc ca imaginea este in ceata, imi mai aduc aminte doar cand vad poza facuta atunci de acei vanzatori ambulanti, ce promit poze la minut.

A doua oara cand am ajuns la mare, am fost cu o colega de munca, am fugit pur si simplu dupa programul de munca si am ajuns pe plaja, nici de data asta nu prea imi amintesc, pentru ca cea mai recenta experienta a avut loc la Hotel Aurora MamaiaAici am ajuns cu sotul meu, pe vremea aceea eram doar iubiti, si ne-am distrat copios.

Am ales sa cautam din timp o ofertă hotel avantajoasa, si pentru ca auzisem doar cuvinte de lauda despre Hotel Aurora, am ales sa ne cazam acolo. Pe langa oferta, ne-a atras si faptul ca este un hotel cu piscină, vazand pe site-ul lor o multime de poze minunte, cu piscina si cu distractia de la piscina.

Iubirea plutea in aer, si distractia era cuvantul cheie, ne-am bucurat de serviciile impecabile, de cazarea la un pret foarte bun, de meniul generos. din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic. Fiind un hotel cu traditie in acest domeniu, Hotelul Aurora ne pune la dispozitie o unitate de cazare moderna, unde ne putem bucura de confort si servicii impecabile. Modernizat si renovat, Hotelul Aurora este supus anual unor ample lucrari de imbunatatire din dorinta de a le oferi oaspetilor sai conditii de cazare din ce in ce mai bune de la un sejur la altul.

Structurat pe 10 niveluri, Hotel Aurora Mamaia, este dotat cu trei lifturi silentioase de ultima generatie, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, aer conditionat si parcare.

Ne-am bucurat din plin de serviciile implecabile oferite de personalul Hotelului Aurora, si a fost prima data cand imi amintesc cu adevarat de vizita mea la mare, dar ce-i drept cred ca este si ce-a mai importanta, pentru ca am fost cu iubitul meu, in prezent actualul meu sot si tatal fetitei noastre.

Daca in trecut alegeam Hotelul Aurora pentru ca ne amintea de prima noastra plecare la mare, acum il alegem pentru locul de joaca si pentru serviciile impecabile. Astfel aveam parte de vacanta de vis, la fel ca atunci cand eram doar noi, si ce-i drept o data cazati aici, putem vizita cu usurinta multitudinea de obiective turistice, acestea fiind si ele mentionate pe site-ul Hotelului Aurora.

Mai trebuie sa iti spun ca atat in trecut cat si in prezent imi plac camerele, ele fiind mereu curate si atent amenajate, fiind modernizate si punand la dispozitia oaspetelui aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, mocheta de trafic, frigider cu congelator, televizor, cablu TV, baie moderna cu dus. Toate aceste facilitati sunt ideale daca iti doresti o vacanta fara incidente si perfecta din toate punctele de vedere.

Daca si tu iti doresti o vacanta de vis, alege Hotel Aurora, acesta este hotelul ideal atat pentru cupluri cat si pentru familii, dar si pentru cei ce doresc sa se distreze.

Cu acest articol particip la Spring SuperBlog 2017, proba 8.

Leave a Reply