Laboratorul de cofetarie, cu AVBS totul e posibil

Emisiunea difuzata anul trecut la televizor, cea intitulata Bake of, m-a facut sa imi dau seama cat de mult ador prajiturile si produsele de patiserie.

Mi-a trebui ceva timp sa pun bazele unui laborator de cofetarie propriu, dar o data pus planul pe hartie, mi-am luat inima in dinti si am inceput. Aveam deja cativa bani pusi deoparte pentru zile negre, si cum entuziasmul pusese stapanire pe mine, am inceput sa modernizez incaperea ca avea sa fie pe post de laborator, mi-am luat un cuptor electric performant, stiam deja ce tip de cuptor  imi trebuie din perioada in care am lucrat ca patiser, mi-am luat dulapuri cu suprafete din inox, si ustensile necesare pentru prajituri, prelucrarii martipanului dar si multe alte lucruri.

Am inceput cu prajitura copilariei mele, Savarina, a urmat Amandina, Cremsnit, fursecuri fel de fel, si mini-prajituri. Nu ma asteptam sa aiba succes, si fix din acest motiv am inceput cu un numar mic de prajituri, dar vestea s-a dus la fel de repede ca si primele prajituri realizate si astfel au  aparut primele comenzi de torturi, cozonaci si altele.

Daca in primul an totul a fost usor, in cel de-al doilea an deja imi era imposibil sa tin pasul, si imi parea tare rau cand trebuia sa refuz comenzi. Imi placea sa fac lumea fericita, si ma bucuram de fiecare data cand reuseam sa aduc la viata dorintele oamenilor in materie de torturi.

Intr-o zi, o clienta m-a vazut tare abatuta si m-a intrebat din ce cauza sunt asa de suparata, si dupa ce i-am povestit care este problema mea, mi-a spus ca ar fi timpul sa apelez la un credit bancar.

Am intrebat-o cine imi poate da mie un imprumut, ca nu stiu ce acte mi-ar trebui, si ce banca mi-ar face cea mai buna oferta, atunci mi-a spus ca de asta se ocupa AVBS Credit.

17555468_1306808086075689_1840316733_n

M-am documentat si am ales un credit pentru investitii, de ce ales am acest tip de credit, in primul rand pentru ca imi pot continua dezvoltarea companiei, in cazul meu a laboratorului de cofetarie, in al doilea rand suma  creditului se stabileste in functie de nevoile debitorului si de capacitatea sa de rambursare; si ca debitorului i se intocmeste dosarul de creditare.

17554860_1306808439408987_2052105741_n

Acestea sunt doar cateva motive pentru care am ales un credit pentru investitii, cu ajutorul banilor primiti am reusit sa imi deschid o cofetarie, sa meresc spatiul laboratorului, dar si sa fac demersurile necesare de a angaja un ajutor.

Acum pot spune cu mandrie ca sunt principala alegere a oamenilor din cartier si nu numai cand vine vorba de prajituri si torturi, de asemenea cofetaria in sine are succesul dorit, si prajiturile mele sunt cele mai cautate. Acum am curaj sa incerc si alte retete de prajituri, pentru ca am observat ca au succes si asta din cauza faptului ca prajiturile mele sunt mereu proaspete, si ca torturile din imaginatia clientilor prind viata in laboratorul meu. Am prins experienta cand vine vorba de martipan, si acum Mickey Mouse seamana la perfectie cu cel de la televizor.

Urmatoarea provocare sunt torturile de nunta, dar pentru acestea trebuie sa imi achizitionez suporturi speciale, si mirele si mireasa din plastic, acele ornamente ce spun „casa de piatra” mai bine ca orice.

Multumesc AVBS „Visează… obține cu AVBS”pentru ajutorul acordat, cu banii primiti mi-am putut extinde cofetaria, si prin urmare nu mai sunt nevoita sa refuz comenzile primite din cauza lipsei de timp pentru ca acum am ajutor in laborator.

Cu acest articol particip la Spring Superblog 2017, proba 9.

 

 

2 comments

Leave a Reply