O noua perspectiva! Acum poti amesteca tonurile preferate mai usor!  

 

Ai visat la o paleta de lucru ca a pictorilor? Cauti o paleta buna pentru mixarea culorilor? Vrei sa lucrezi ca un make-up artist profesionist? Melkior vine in ajutorul tau cu noua paleta din inox pentru mixarea culorilor. Acum totul depinde de tine, cum vei imbina culoarea, tonul si nuanta aleasa pentru un machiaj perfect. Si ce efecte cromatice vei inventa!

Paleta pentru mixare culori Melkior (ref.14900) este ideala pentru mixarea fondurilor de ten, a corectoarelor, a rujurilor, a pigmentilor sau a fardurilor lichide ori cremoase. O poti folosi pentru a-ti usura munca de mixare a produselor cosmetice folosite, dar si pentru obtinerea culorii preferate. Important este ca, dupa fiecare utilizare, paleta sa fie curatata.  Esti gata de start? Realizeaza “tabloul” care te reprezinta!

My Perfect Mixing Palette – http://bit.ly/2nbe5vF

 

Melkior iti propune acum si Pensula cu capac pentru buze (ref.14134). Este ideala pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistenta, usor de utilizat, usor de curatat. Are urmatoarele dimensiuni: 10.5 cm (fara capac atasat); 17.5 cm (cu capac atasat). Iata cum se foloseste: Aplicati produs pe pensula. Apoi se aplica culoarea pe buze, incepand din coltul extern inspre centru. Continuati aplicarea pentru a obtine uniformizarea culorii si obtinerea consistentei dorite.

Your Pocket Lip Brush – http://bit.ly/2nMNIzd

 

 

  • Rokolla29 martie 2017 at 01:42
    Am văzut la profesioniști ca folosesc o paleta de genul pentru a blendui fondul de tenRăspunde

Leave a Reply