Experti pentru masina mea 

Mereu mi-am dorit o masina, acel autoturism care sa fie la indemana cand am nevoie de el. Pentru ca sa fim seriosi ai mai mereu nevoie de unul, dar mai ales atunci cand ai un copil, acesta fiind cel mai bun mod de transport si cel mai avantajos.

Multe s-au schimbat de cand fetita mea a venit pe lume, asta pentru ca imi doresc cei mai bun pentru ea, cum de altfel isi doreste orice parinte. Am ajuns la aceasta concluzie cand am plecat prima data cu ea la plimbare, m-am chinuit mult cu caruciorul in ratb si mare mi-a fost dezamagirea cand am realizat ca nimeni nu te ajuta. 

Cam in aceeasi categorie intra si o masina atunci cand nu ai copii, asa gandeam si eu, si tocmai de aceea am cautat mult timp un service auto sector 3 Bucuresti, pentru ca stiam deja de la o buna prietena ca ea isi lasa masina pe mainilor unor mecanici auto din sectorul 3 al capitalei. 

Am uitat sa notez numele service-ului auto, si asa a inceput cautarea mea, pana la urma am dat peste f5auto, si cumva destinul mi-a aratat calea, pentru ca am gasit cei mai buni experti in domeniu. Nu stiu sigur daca despre asta vorbea prietena mea, dar pe mine m-au convins cat sunt de buni in ceea ce fac si cat de dedicatie sunt meseriei lor.

Mi-au explicat ce nu merge bine, care sunt problemele masinii mele, si cum pot preveni anumite situatii, asa ca am bagat la cap, si acum ma pot lauda cu o masina perfect functionala, dar si cu cea mai buna echipa de mecanici auto. 

Nu credeam ca o masina este atat de importanta, si mereu am crezut ca o data cu ea vin si multe alte cheltuieli, dar pana la urma am descoperit ca totul variaza in functie de cum o intretii, si de cine se ocupa de ea. 

Masina mea face parte din familie, fiind cea care ne duce acolo unde avem nevoie, care ne poarta spre locuri magice, si pentru asta am decis ca de fiecare data sa o lasam pe mana celor de la f5auto.ro, pentru ca ei stiu ce au de facut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree