3 lucruri pe care NU trebuie sa le faci la un interviu

Cei care sunt din Bucuresti intra pe Infomunca.ro pentru a-si cauta locuri de munca in Bucuresti. E firesc, la fel cum e firesc sa intre cei din Timisoara pentru a-si cauta locuri de munca in Timisoara. In general, oamenii prefera sa isi gaseasca un loc de munca aproape de casa, in acelasi oras. Posibilitatile sunt destul de multe in orasele mai mari, insa, in cele mai mici ele scad, fapt pentru care multi sunt nevoiti sa-si caute locuri de munca in strainatate sau in alte orase.
Nu e simplu sa-ti gasesti un loc de munca, dar nici greu, daca te pregatesti si vrei cu adevarat. In tot procesul de angajare, faza interviului este foarte importanta. Pentru a trece cu bine peste un interviu, vreau in cele din urma sa-ti spun cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci la un interviu:
1. NU intarzia
E foarte important sa fii cat mai punctual/a. Nu trebuie sa ajungi cu 30-40 de minute mai devreme, dar nici sa intarzii. La interviuri nu sunt privite bine nici macar intarzierile de 5 minute. E important sa ajungi la fix si sa dai dovada de seriozitate.
2. NU veni nepregatit/a
Cand vii la un interviu, trebuie sa te pregatesti. Trebuie sa iti cunosti foarte bine CV-ul si sa stii sa vorbesti despre tot ce e scris in el, sa cunosti informatii cu privire la compania in care te afli, dar si cu privire la cerintele generale ale job-ului, sa ai cunostinte in domeniul cerut, etc. Toate acestea sunt importante. Si, pregateste-te si din punct de vedere vestimentar. Adopta o tinuta decenta.
3. NU vorbi mai mult decat trebuie
Trebuie sa ai grija ce anume vorbesti la un interviu. Evita sa te lauzi prea mult sau sa te critici prea mult. Evita sa iti vorbesti de rau fostul angajator si evita sa minti. Fii o persoana sincera si comporta-te cat mai natural.
Aceste trei aspecte sunt deosebit de importante. Tine cont de ele daca vrei sa treci cu bine peste un interviu de angajare.
Si daca esti in cautarea unor locuri de munca in Cluj, Bucuresti, Timisoara sau in alte orase, intra pe Infomunca.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree