Informatii despre cel mai mare magazin de ceasuri de mana online

Ceasmania este cel mai mare si aprovizionat magazin de ceasuri online din Romania. Iata cele mai importante informatii despre distribuitorul de ceasuri demana  amintit mai sus:

-datele sale de contact sunt : Telefon:0736.369.575, Email :comenzi@ceasmania.ro, iar programul de lucru: Luni – Vineri, ora:09:30-18:00

-este distribuitor oficial Guess Romania, ceasuri in culori indraznete si design inovativ purtate de staruri internationale

-are pe stoc produse de la 47 de producatori diferiti

-pentru barbati se gasesc peste 1000 de modele de ceasuri de mana

-la ceasuri dama se afla peste 1500 de modele in stoc avand caracteristici diferite

-pretul mai mult decat avantajos al ceasurilor include livrarea gratuita (la o valoare minima de 500 lei) si cupoane valorice.

-perioadei generoase de garantie se adauga extragarantia

-orientarea in magazinul imens de ceasuridemina  se face foarte usor, ori accesand categoria de produse de care suntem interesati sau prin aplicarea filtrelor de cautare

-Magazinul respecta legislatia comertului online, oferind cumparatorilor atat dreptul de deschidere a coletului la livrare, dar si dreptul de retur al produselor.

-filtrul de pret ajuta la cautarea unui ceas potrivit posibilitatilor financiare, dar exista si optiunea achitarii unui produs in 12 rate egale, fara dobanda.

-simpla accesare a site-ului si parcurgerea filtrelor ne imbogateste cumostintele despre ceasuri de mana.

-cel mai scump ceas de mana barbatesc din magazin costa 12074 lei fiind Ceas barbatesc

BULOVA ACCU SWISS MURREN – CHRONOGRAPH AUTOMATIC 63C119

-cel mai scump ceas de dama face parte din colectia Guess, costa 9584 lei, disponibil in varianta argintie si in varianta neagra, el se numeste  GC – GUESS COLLECTION I01500M1

-in magazine se gasec ceasuri care au 5 tipuri de mecanisme: automatic, automatic elvetian, quartz, quartz elvetian si mecanic.

-pe stoc exista doar trei ceasuri cu mecanism mecanic,toate sunt barbatesti, iar preturile lor variaza de la 5981 lei la 9131 lei.

-materilul din care este realizata carcasa poate fi: acetat din carapace de broasca testoasa, alama, alama placata ionic, carbon, ceramica, otel inoxidabil, otel inoxidabil partial placat cu PVD, otel inoxidabil placat cu aur de 24 de k, alb, galben sau rose, plastic, policarbonat, rasina, stainless steel si titan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree