Cum sa ai priviri patrunzatoare cu ajutorul genelor false

Orice femeie isi doreste sa fie cocheta, sa fie prototipul acela de femeie care este dorita de orice barbat. Sa cucereasca cu o singura privire, sa franga inimi, sa se lase cu doruri multe. Orice femeie, dar mai cu seama cele romantice din fire, stiu cum sa isi scoata in evidenta partile acelea ale corpului, care le avantajeaza.

Multe dintre ele, fara doar si poate, isi focuseaza atentia asupra ochilor, deoarece ochii unei femei sunt foarte expresivi. Asadar, din trusa de machiaj nu lipsesc niciodata genele false.

Eu, de exemplu, folosesc si recomand genele false profesionale de la MyLash. MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat. Mai concret, eu folosesc gene false myBeauty, pe care le schimb prin rotatie cu gene false myDarling. Ambele produse au un raport calitate-pret acceptabil si sunt usor de aplicat. Diferenta dintre cele doua consta doar in marimea firelor.

De ce le recomand? Datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Genele false sunt o completare must-have al machiajului, mai ales al celui de seara, al machiajului dramatic sau al celui simplu, romantic. In zilele in care nu vreau sa port niciun fel de machiaj, este suficient doar sa aplic aceste gene false, sa le rimelez putin, iar efectul este wow!

Cu toate ca acum ma declar fana infocata a genelor false, trebuie sa recunosc faptul ca mult timp le-am evitat, deoarece nu consideram ca am nevoie. Cu toate astea, dupa prima incercare am realizat ca aceste mici ‘’artificii’’ cosmetic chiar pot face diferenta si cu siguranta vor atrage si privirile admirative ale domnilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree