Lampi LED UV Luxorise pentru unghii false cu gel: aspect, rezistenta si ingrijire

Ingrijirea unghiilor naturale necesita timp si multa rabdare, iar vizite regulate la salon inseamna si cheltuieli in plus. Timpul si banii nu ne permit intotdeauna sa avem grija de unghiile noastre asa cum ne-am dori si sa le mentinem aspectul impecabil in fiecare zi.

Alternativa pentru vizitele la salon este aplicarea de unghii false pe care poti sa o faci la tine acasa. Aceasta metoda de ingrijire a unghiilor a devenit foarte populara in ultima perioada, desigur, deoarece prezinta o serie de avantaje pentru care merita sa fie apreciata.

Aplicarea de unghii false cu gel este o procedura care se invata usor, de aceea este la indemana oricarei femei care este dispusa sa aloce timp pentru a se obisnui cu un kit de unghii false si pentru a se bucura de o manichiura profesionala. In conditii casnice, cu un kit de unghii profesionist, vei putea obtine o manichiura exact ca la salon, la fel de frumoasa si rezistenta.

Pregatirea si ingrijirea unghiilor inainte de aplicarea unghiilor false cu gel

Chiar daca procedura de aplicare a unghiilor false nu este una foarte dificila si complicata, ar trebui sa iti pregatesti din timp unghiile tale naturale pentru a obtine efectul pe care ti-l doresti.

Chiar daca vei aplica unghii false, trebuie sa ai grija de unghiile tale naturale, astfel incat acestea sa fie sanatoase si sa nu fie deteriorate in procesul de aplicare a gelului. Intarirea gelului de pe unghii se face cu ajutorul unei lampi cu UV.

Este important ca aceasta sa fie una calitativa, de exemplu  un model de lampi LED UV Luxorise, care poate fi achizitionat de pe kitunghii.ro. Lampa UV nu are efecte de deterioare a unghiilor, intarirea efectului manichiurei cu unghii false se face datorita acesteia, inclusiv lampa, cat si  toate ustensilele cu care se lucreaza este foarte important sa fie calitative.

Un prim pas in pregatirea unghiilor tale pentru aplicarea de unghii false si gel este curatarea acestora si indepartarea cuticulei. Apoi, unghiile trebuie taiate cu grija, lansand aproximativ un milimetru din lungimea acestora. Pentru nivelarea unghiilor, dar si a unghiilor false care vor fi lipite, se va folosi o pila speciala. In timpul utilizarii acesteia este foarte important sa fii atenta, pentru a nu deteriora prea mult unghia naturala.

Ce kit de unghii false sa alegi daca esti incepatoare

Aplicarea de unghii false nu necesita cunostinte speciale, este un proces care se invata foarte usor. Tocmai de aceea foarte multe femei aleg sa isi faca singure manichiura acasa. Daca vrei sa incerci si tu sa iti aplici unghii false cu gel, atunci ai nevoie de un kit special.

Sunt mai multe tipuri de kituri, in functie de componentele pe care le au si dificultatea de utilizare. Recomandabil este sa incepi cu un kit basic, pentru incepatori.

Poti alege unul de pe kitunghii.ro. Principala componenta a kitului de unghii false este lampa UV.

Datorita acesteia se fixeaza rapid gelul si oja semipermanenta. Tipul de lampa care este in kitul pe care il vei utiliza va determina, in mare masura si efectul de lunga durata a manichiurei. Este recomandat sa utilizezi o lampa de calitate, cum ar fi, de exemplu, modelele de lampi LED UV Luxorise.

Aceste lampi sunt de calitate premium si sunt produse in Germania. Au un design inovativ, sunt usor de utilizat si pot fi usor transportate, datorita dimensiunilor compacte. Este important de mentionat ca lampile cu LED nu sunt daunatoare pentru organism, iar tehnologia avansata a lampilor de fixare a gelului si a ojei semipermanente iti vor asigura o manichiura profesionala. Aceste lampi LED UV Luxorise sunt dotate cu timer, de aceea se vor opri automat dupa expirarea timpului de uscare a gelului sau a ojei.

Pentru a te familiariza cu utilizarea lampii cu UV, dar si cu toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi si detaliile de care trebuie sa tii cont, impreuna cu kitul de unghii pe care ai putea sa il comanzi de pe kitunghii.ro, vei primi un ghid de aplicare a unghiilor false cu gel. Acolo vei vedea explicat fiecare pas pe care trebuie sa il urmezi si cum ar trebui folosite ustensilele din kit. Ti-ar putea fi de folos si sa te uiti la tutoriale pe internet. Vei vedea ca dupa cateva incercari vei reusi sa te obisnuiesti cu folosirea kitului si vei incepe sa excelezi in aplicarea de unghii cu gel.

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor false

Chiar daca aplicarea de unghii false cu gel iti asigura o manichiura impecabila, care arata exact ca cea de la salon, este important sa stii cum sa o ingrijesti. Dupa cum spuneam, unghiile false cu gel sunt rezistente datorita intaririi gelului si a ojei la lumina unor lampi LED UV Luxorise.

Unghiile ar putea sa reziste pana la trei saptamani sau o luna, insa pentru a prelungi efectul trebuie sa tii cont de cateva sfaturi. Cele mai importante sunt cateva ore, in principiu, doua, de la aplicarea unghiilor. Imediat dupa aceasta este recomandat sa nu, in timpul celor doua ore, este recomandat sa eviti contactul cu apa si sa nu te atingi de obiecte care ar putea sa deranjeze unghiile. Lovituri de orice fel trebuie evitate, precum orice contact mai agresiv cu unghiile. Daca timp de doua ore de la aplicarea unghiilor false cu gel ai reusit sa le feresti de orice factori, atunci te vei bucura de o manichiura un timp indelungat. Recomandabil este, totusi, sa lucrezi cu manusi atunci cand te apuci de treburi casnice, asta va prelungi si mai mult durata de rezistenta a unghiilor tale.

Trebuie, totusi, sa iei in considerare faptul ca atat rezistenta, cat si calitatea unghiilor depinde de calitatea produselor pe care le vei folosi pentru manichiura ta. Alege produse profesionale, de calitate, care sa iti asigure o manichiura perfecta, cum ar fi cele de pe kitunghii.ro. Alege cu grija kitul de unghii, precum si lampa cu UV, toate ustensilele, gelurile de fixare si oja semipermanenta. Chiar daca la inceput vei avea de invatat, in foarte scurt timp vei descoperi cat de placut, interesant si econom este sa iti faci unghiile acasa, dar sa obtii o manichiura exact ca la salon

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree