Sterilizatoarele cu quartz au eficienta sporita in cazul igienizarii instrumentarului din coafor

Sterilizatoare cu Quartz sunt instrumente foarte importante deoarece una dintre conditiile foarte importante pentru o manichiura si o pedichiura perfecte, pentru coafura fara neplaceri este sterilitatea instrumentelor si ustensilelor de lucru. Nu doar la salon ai nevoie de igiena, ci si acasa, mai ales ca in locuinta este mai greu sa te tii de curatenie mereu.

Sterilizatoarele cu Quartz sunt utile pentru igienizarea instrumentelor de lucru si a ustensilelor folosite de fiecare data cand faci manichiura si pedichiura, cand coafezi sau te coafezi este esentiala mai ales daca acest lucru se intampla destul de des, de la o operatiune la alta instrumentarul se poate contamina, virusii si bacteriile sunt rezistente la substantele clasice de igienizare asa ca riscul de alergii sau infectii este crescut. Pentru a preveni astfel de neplaceri si a te asigura ca tot instrumentarul e igienizat poti folosi sterilizatoare quartz profesionale.
Avantajele sterilizatoarelor cu quartz

Sterilizatoarele cu quartz sunt ieftine, se gasesc peste tot, in magazinele online specializate in comercializarea produselor si accesoriilor pentru igienizarea instrumentarului si ustensilelor din cosmetica sau coafura, sunt simplu de intretinut si folosit in orice mediu.

Designul placut si rezistent, compact, materialele de calitate din care sunt construite, instructiunile simplu de pus in practica si eficienta lor sunt doar cateva motive pentru care le veti intregra in trusa dvs. de sterilizare.

Folosind noile sterilizatoare quartz profesionale sterilizarea e mai rapida, ustensilele se introduc cu partea metalica intr-un bol cu bile de quartz incalzit la aproximativ 200 grade Celsius, sterilizarea dureaza doar 30 de secunde sau chiar mai putin.

La sase sau 12 luni de functionare bilutele de quartz se vor inlocui cu altele noi pentru eficienta sporita a aparatelor. Unul dintre marile avantaje ale unor sterilizatoare UV quartz este dat de lipsa umezelii la nivelul instrumentarului curatat, nu exista pericolul coroziunii, sterilizatoarele se pot pune in functiune si in fata clientilor pentru dovedirea unei sterilizari suplimentare, oricand acestia solicita acest lucru. Multe modele au si termostat asa ca se intrerup automat daca nu sunt folosite o perioada.
Calitate superioara produse de la producatori de top

La Kit Unghii, magazinul online cu preturi mici si produse de cosmetica si ingrijire de calitate, veti gasi oricand sterilizatoarele cu quartz de calitate superioara la preturi reduse si cu 40%, sterilizatoarele sunt recomandate pentru manichiura, coafura si frizerie, igiena este garantata.

Saculetele bile quartz pe care le gasiti in pachetele sterilizatoarelor de la Kit Unghii se pot utiliza fara probleme vreme de doi ani. La nevoie gasiti si bile de schimb pentru sterilizatoare, cantitatile-500g-sunt suficiente pentru inca doi ani de utilizare. La comenzile de la Kit Unghii primiti si cadouri surpriza, transportul este gratuit la colete de peste 200 de ron, livrarea e simpla, prin Posta sau curier, se poate plati si ramburs sau online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree