Esteto ne picteaza parul autumnal

Nu-i asa ca simtim nevoia unei culori vii in plete? Cu atatea frunze maronii, galbene, rosii, portocalii in jur dorim sa nuantam si noi parul decolorat de soare si de vreme sau nins de ani. O exprima el noblete parul alb, dar este si un martor in timp al devenirii noastre, desi femeile mai putin norocoase albesc devreme si nu ne place sa acceptam usor ca nu mai suntem tinere.

In plus exista amestecul acela par alb-par vopsit care da un aspect deplorabil podoabei capilare, albul acela murdar care se inscrie in aceeasi categorie, prin urmare, daca exista vopsea profesionala de par  de ce sa nu ne vopsim? Costa atat de putin sa avem nuanta din tinerete a parului si sa pacalim timpul!

Stim ca nu este indicat sa avem trei-patru culori de par , dupa cum nu este indicat sa exageram dupa o anumita varsta. Cand incep sa apara semnele imbatranirii cu o culoare extrema a parului atragem atentia asupra lor, asa ca nu trebuie sa ne vopsim negru-abanos sau negru-albastriu si nici blond platinat sau rosu-morcov dupa o anumita varsta, fiindca toate imperfectiunile fetei (riduri, pete, colturi lasate) sunt amplificate de culoarea cu rol de reflector.

Nici vopselele ieftine si sampoanele colorante nu sunt indicate fiindca ies pe haine si lenjerie, lasa pete pe bluzele  noastre albe si in ciuda faptului ca se curata repede, efectele nocive asupra parului sunt de lunga durata.

Vopseaua permanenta Londa Profesional nunanta 5/65  care acopera 100% firele albe de par, nu dauneaza radacinii si nu iese la spalat fiind solutia ideala pentru a inlatura argintul din par sau culorile spalate de vreme. Produsul are la baza ingrediente care hranesc parul, il protejeaza de agresiuni chimice si fizice si uniformizeaza culoarea pe intregul fir de par.

O paleta variata de culori expresive ne sta la dispozitie, de la castaniu deschis la rosu violet. Sunt nuantele acelea care ne aprind obrajii, nu cele extreme care accentueaza petele, paloarea sau ridurile.

Dupa 45 de minute de la aplicare obtinem un par vopsit de invidiat, vopseaua avand efect rapid spre deosebire de alte produse cu care femeile stau 4-5 ore pe cap (vezi Henna care in ciuda procedurilor migaloase, iese la fiecare spalat si pateaza si fetele de perna).

Cu aceasta vopsea de par care costa 27 de lei (fara oxidant si manusi) se poate jongla in functie de dorinte:

-ton pe ton  sau nunate mai inchise se obtin cu oxidant 3% (10 vol.)

-un par mult deschis cu oxidant 6-12% in functie de nivelul de deschidere dorit.

In magazin se afla pe stoc toate culorile, accesorii pentru realizarea vopsitului acasa in conditii similare de salon, dar si numeroase produse de ingrijirea si intretinerea parului vopsit.

Acum “secretele de salon” sunt la indemana tuturor femeilor din Romania, preturile fiind accesibile tuturor buzunarelor.

Daca la salon nu-si permit sa se duca toate femeile care doresc acest lucru, un sampon bun, o vopsea de par permanenta si o crema de fata pentru reintinerire isi poate comanda orice clienta.

                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree