Ceas dama Haemmer DSC-05 Diamante Chronograph

Noua colectie a brandului Hammer va ofera ceasuri Black Friday fashon, marca germana produce ceasuri cu design nonconformist pentru tineret. Ceasurile Hammer sunt ceasuri Black Friday din colectia cu numele Diamante, acestea sunt prezente pe piata in doua variante, ceasuri barbatesti fashon si ceasuri dama fashon.

Ceasurile Hammer din colectia „Diamante” transmit valorile brandului nonconformist si au ca public tinta atat fetele tinere normale, tinerele revoltate cat si domnisoarele elegante.  Ceasul Haemmer DSC-05 Diamante chronograph, reprezinta un mix intre o piesa de bijuterie si un ceas elegant. Ceasul se face remarcat prin diverse detalii menite sa departeze ceasurile de trendurile mereu schimbatoare din moda.

Ceasul dama Haemmer DSC-05 Diamante chronographare incorporeaza in designul sau stilul casual /fashon, este un ceas care a fost gandit special pentru fetele cool.

Din categoria ceasuri dama, ceasul Haemmer DSC-05 Diamante chronographare are in componenta sa materialul otel inoxidabil, un maretial ce are numeroasele intrebuintari, printre care beneficiul de a proteja partea exterioara a ceasului de rugina.

Forma ceasului este rotunda, culoarea sa este alba cu o dimensiune de 45 mm si o grosime de 14 mm. Materialul din care este conceputa bratara ceasului este piele, afisajul display-ului este traditional, adica analog, culoarea bratarii este alba si are o catarama incorporata.

Accesoriile din piele sunt la mare cautare, piesele precum curelele de ceasuri sunt cautate datorita calitatii lor si rezistentei sporite. Cu toate acestea, va sugeram sa acordati o atentie deosebita curelelor ceasurilor din piele, acestea se sterg regulat.

Cadranul este de culoare alba, este dotat cu corniograf, are indicatori luminescenti si indecsi luminescenti. Geamul ceasului dama Haemmer DSC-05 este din cristal mineral, ceasul indica data, 24h, ora, minutul, secunda si are o piatra pretioasa de tipul river incrustrata.

Calitatea diamantului incrustat poate sa fie depistata in functie de gradul de impuritati pe care un diamant il poate avea. Toate accesoriile pe care le purtam reprezinta o parte esentiala a personalitatii noastre, ceasul de mana pe care il alegem ne oglindeste personalitatea. Momentul alegerii unui ceas este crucial pentru persoanele care adora exteriorizarea, ceasul dama Haemmer DSC-05 este un articol must have pentru tinerii expresivi.

In anul 2017 gama de ceasuri de mana este foarte diversificata, acum putem alege dintr-o varietate impresionanta de forme, marimi si culori.

Un simplu cumparator nu poate depista calitatea unui diamant cu ochiul liber, sugeram achizitionarea si studierea acestora cu ajutorul unor lupe care maresc o imagine pana la 10 ori. Doar aprox 5% din diamantele naturale sunt pure si au totodata o marime corespunzatoare pentru a putea fi incluse in comert.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas dama din colectia „Diamant”, ceasuri dama pentru fete nonconformiste. Acesta alegere este ideala pentru fetele obsedate de noile aparitii revolutionare ale ceasurilor.

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree