Empties #1

Iti spuneam pe alinapink.ro ca vreau sa reiau aceasta rubrica, si pentru ca mi-am propus sa fac si acest blog mare, m-am decis sa reiau aceasta rubica aici, nu pe alinapink. Asa ca de acum inainte voi incerca sa public la fel de des si aici.

Asa ca hai sa incepem. Daca urmareai aceasta rubrica pe alinapink stii deja ca nu sunt genul de persoana care sa foloseasca lotiune de corp dar cum spuneam voi incerca sa o fac mai des, mai ales ca in sezonul rece, pielea are nevoie de ajutor. Voi mentiona inca de la inceput ca unele produse nu sunt goale, ci doar expirate, pentru ca ei bine…nu au reusit sa ma impresioneze. Dar hai sa incepem, ok?

  1. Parfumul – Quantium – Avon

Acesta a fost a sotului meu, si pentru ca nu ii place va ajunge la cosul de gunoi. Stiu ca persista, dar nu poti schimba gusturile omului, nu?

2. Antiperspirant Dove

Mi se pare genial, l-am gasit acum ceva timp si de atunci de fiecare data cand am nevoie la el apelez. Este prima data cand folosesc un antiperspirant crema, dar aceasta imi place. Este destul de rezisent si este exact ce am nevoie in fiecare zi.

3. Bio-Oil

L-am achiziionat acum mult timp la o colaborare cu Aoro. Intr-un articol pe alinapink.ro ti-am povestiti ce parere am despre el si faptul ca il recomand. Mai este ulei in flacon, pentru ca pur si simplu am uitat de el, nu l-am folosit in timp util si a expirat.

4.Purda Flormar

Nu prea i-am gasit intrebuintare. Nu arunca cu rosii, dar pentru mine nu este si prin urmare a expirat, si tocmai de aceea a ajuns sa fie prezent in acest articol. A ajuns la cosul de gunoi alaturi de alte produse expirate sau terminate.

5. Dizolvantul de Oja – Ebelin

Il iubesc, il recomand si il recumpar de cand l-am descoperit. Imi place foarte mult si are un pret foarte bun. L-am descoperit anul trecut si de atunci de fiecare data cand raman fara dizolvant, fac o vizita magazinului DM.

6. Apa de trandafiri – Avon

Este un fel de apa micelara, m-am inteles bine cu ea, si am folosit-o pana s-a terminat. Cand voi ramane fara apa micelara, o voi recumpara.

7. Lotiunea de corp – Stardust – Oriflame

Am avut tot setul, si daca gelul de dus l-am folosit, ei bine…lotiunea nu m-a cucerit. Nu pentru ca ea nu ar fi ok, ci pentru ca eu nu prea folosesc acest tip de produse, asa cum spuneam candva…voi lua masuri in aceasta privinta.

Acestea fiind spuse, oficial aceasta este primul articol din rubrica empties, si sper sa reusesc la sfarsitul anului sa am 12 articole de acest gen, articole in care sa va prezint diferite produse cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree