Ulei de ricin, de ce il folosesc?

Acum ceva timp am ajuns la concluzia ca uleiul de ricin ar trebui sa fie cel mai bun prieten al fetelor. Iti voi spun intai cum de am ajuns la concluzia asta. In primul rand sunt o fana a unghiilor cu gel, tips sau orice tip de artificiu, dar intr-un fel sau altul am ajuns sa am de suferit din cauza acestora.

Ultima data cand mi-am pus unghii cu gel, cred ca au fost pilite excesiv, si din acest motiv am ajuns sa folosesc iar ulei de ricin. Iti spuneam intr-un articol ca vreau sa imi fac un fel de ritual, si sa folosesc uleiul in fiecare seara. Nu am reusit pentru ca sunt foarte comoda, dar recunosc ca il folosesc de fiecare data cand imi fac unghiile, dupa ce imi sterg si curat unghiile imi dau cu ulei la baza cuticulelor, si le masez pana cand acesta intra in piele, abia apoi aplic un alt strat de oja, lac sau tratament.

Tot ulei de ricin folosesc si pentru par, inainte sa fac baie la cap, aplic uleiul, imi masez scalpul si il las sa actionez cam 30 de minute, depinde de timpul avut, abia apoi imi spal parul normal.

De ce folosesc ulei de ricin?

In primul rand pentru ca acesta ma ajuta foarte mult, intareste firul de par, si drept sa iti spun impiedica caderea acestuia. Spun asta doar dupa ce am incercat destul de multe produse care promit la fel de multe. Desi poate fi putin incomod sa aplici uleiul pe par, eu prefer asta in loc sa dau bani pe produse care spun multe, si o fac dar pe o perioada scurta de timp.

Uleiul de ricin mi-a salvat unghiile, acestea nu mai sunt casante si fragile, nu se mai rup usor si s-au schimbat foarte mult dupa ce au fost supuse unor tratamente dure, cele din timpul sendintelor de manichiura cu gel.

Iti spuneam ca mi-am propus sa spun NU, unghiilor cu gel, si tocmai din acest motiv am decis sa imi fac unghiile saptamanal, sa le ingrijesc mai mult si sa folosesc produse naturale, sa nu mai aleg unghiile cu gel, doar pentru ca sunt frumoase si atat.

Nu spun sa renuntati la ele, nu as putea cere nimanui asta, eu spun doar ca prefer sa le las asa, scurte, naturale si sa folosesc ulei de ricin pentru a le ajuta sa creasca si sa se regenereze.

 

2 thoughts on “Ulei de ricin, de ce il folosesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree