Produse terminate #2

Stii ca recent iti spuneam ca am foarte multe produse incepute si ca vreau sa le termin pe acelea pana sa incep altele. Ei bine zis si facut, pentru ca a venit timpul sa iti prezint alte produse terminate, si sa iti spun ce parere mi-au facut, daca le voi cumpara sau nu.

Voi incepe cu uleiul de ricin, pe care iti spuneam ca il folosesc pe post de tratament de par, si pentru unghii. Ei bine atunci cand l-am cumparat – anul trecut – l-am cam abandonat, si l-am reluat, sa zicem asa, am facut-o cand s-a apropiat termenul de expirare, asa ca din motivul asta ajunge la cos, pentru ca a expirat.

Fondul de ten – Stay Matte – achizitionat din magazinul DM, il ador, il voi recumpara, pentru ca acopera perfect, rezista pe fata destul de bine si confera tenului un aspect mat, asa cum ii spune si numele.

Cele doua masti de par, le-am primit cadou, ambele sunt ok, dar nu cred ca le voi recumpara, pentru ca…ei bine nu mi s-a parut nimic special la ele, sper ca pe viitor sa gasesc masca de par potrivita pentru mine.

Samponul de par, l-am cumparat pentru sotul meu, el este fan Head&Shoulders, dar recunosc ca il mai folosesc si eu, pentru ca imi place, ii ofera parului un aspect placut si il lasa moale la atingere.

Gelul de dus, marca Avon…ei bine stii deja ca imi plac, desi recunosc ca le ador pe cele marfa DM, avand un miros destul de placut si care rezita.

Acestea au fost primele produse terminate, din numarul mare de produse incepute, abia astept sa le termin pe toate si sa ma pot bucura de alte produse ce isi astepta cumintele randul pe raft.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree