Suplimente nutritive si culturism

Cand eram mica, nu stiam nimic despre culturism. Cu atata mai putin despre suplimente nutritive, sau alte tipuri de stimulente, produse folosite de persoanele ce doresc sa isi imbunatateasca atat aspectul fizic. Nu stiu exact cum se iau aceste stimulente, dar trebuie sa iti spun ca am inceput sa caut diferite informatii.

Astfel am ajuns pe www.culturism.net, un site specializat in stimulente nutritive. Aici am gasit o gama diversificata de produse, proteine, gainere, aminoacizi, creatina, vitamine si suplumente de la diversi producatori.

La ultimul loc de munca, am avut ocazia sa cunosc un coleg care lua astfel de suplimente, el mi-a explicat cum sta treaba, ca se impart in pastile, batoane proteice, shake, dar si alte tipuri, in functie de varianta pe care tu alegi sa o consumi.

De ce sa consumi suplimente nutritive?

Iti spun sincer ca pana sa il cunosc pe colegul meu, aveam o parere foarte proasta despre aceste produse. Eram la fel ca celelalte persoane care judecau produsul fara sa stie ceva despre el. Totusi acum ca am inteles cum sta treaba, si ca aceste suplimente nutritive nu sunt realizate pentru a face rau cuiva, ci pentru a ajuta persoana respectiva sa ajunga la performante maxime. In acelasi timp il ajuta sa isi schimbe parerea despre el, si il face sa vada cu alti ochi lumea.

Stiu exemple cu baieti ce au ales sa consume aceste produse, din acest motiv. Pe langa faptul ca mergeau la sala regulat voiau o schimbare, pur si simplu voiau sa aiba un aspect fizic impunator.

Ma bucur ca am incetat sa judec persoanele ce folosesc aceste suplimente, pentru ca era un lucru gresit. In primul rand pentru faptul ca aceste suplimente nutritive contin vitamite. Vitamine menite sa te ajute sa iti cresti masa musculara, prin efort fizic, dar si sa poti lucra la capacitate maxima.

In magazin online www.culturism.net am gasit o multime de produse de acest fel. Asa cum spuneam mai sus, pastile, shakere, batoane, dar si alte variante, toate avand o descriere detaliata ce cuprinde lista intrega cu compusi nutritivi, gramajul acestora, dar si modul de administrare. In concluzie, daca doresti o schimbare, mergi la sala, dar masa musculara nu se dezvolta asa cum iti doresti, incerca suplimentele nutritive, cu siguranta vei avea rezultatele dorite.

One thought on “Suplimente nutritive si culturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree