De ce sa apelam la o firma de deratizare?

Deratizarea vizeaza combaterea rozatoarele si incercarea de a impedica inmultirea lor. Ati spune ca rozatoarele nu sunt chiar atat pe periculoase. Dar daca nu stiati acestia pe langa faptul ca sunt daunatori pentru provizii si materiale, aceasti pot transmite boli contagioase catre oameni si animalele de companie. Si din aceste motive trebuie sa luam masuri pentru combaterea lor si pentru a impiedica inmultirea lor. O femela sobolan poate naste si pana la 1000 de pui pe an, ceea ce este foarte mult, mai ales ca acestia se raspandesc peste tot si sunt si purtatori de bacterii si microbe foarte periculosi. Daca se constata aparitia sobolanilor trebuie sa luam masuri imediate, pentru ca ei nu sunt chiar atat de usor de combatut fix din motivul inmultirii. Acestia se inmultesc foarte repede si intr-un timp foarte scurt.

In cazul care observati ca in spatiile pe care le detineti si-au facut aparitia soriceii, sobolanii sau alte rozatoare este obligatoriu sa apelati la o firma de deratizare. De ce sa apelam la o firma de deratizare? Pentru ca acestia pot eradica rozatoarele intr-un timp foarte scurt si prin metode forte eficiente.

Compania DDD ofera si servicii de deratizare chimica si chiar deratizare ecologica. Daca deratizarea chimica se realizeaza cu insecticide care nu sunt periculoase decat dupa uscare, deratizarea ecologica se realizeaza cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adezov ci atractanti alimentari, cat si hormonali. Aceasta este una din cele mai sigure metode atat pentru oameni, cat si pentru animalele de companie. Nu afecteaza sub nici o forma mediul inconjurator si nici nu provoaca alergii.

Daca doriti sa optati pentru o metoda ecologica pentru exterminarea rozatoarele compania DDD este solutia. Folosesc solutii profesionale si vin cu o echipa foarte pregatita in acest sens. De asemenea acestia se implica si in combaterea rujeolei si ofera servicii de dezinsectie rujeola. Cazurile de rujeola au inceput sa creasca inca de la inceputul anului trecut si a ajuns la peste 12368 de cazuri confirmate dintre care 49 de decese. Iasi, Buzau, Vracea, Braila, Bucuresti si Neamt sunt cele mai afectate judete din tara noastra.

Daca aveti nevoie de servicii de dezinfectie, dezinsectie, deratizare puteti apela la serviciile celor de la compania DDD. Sunt profesionisti, nu se dau inapoi atunci gradul de infestare este mare si intotdeauna vin cu cele mai bune solutii si echipamente pentru a combate rozatoarele, insectele, etc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree