Ce sunt fatetele dentare?

Cred ca ati observat ca in ultimul timp a aparut si la noi trend-ul fatetelor dentare. Multe vedete autohtone au inceput sa apeleze din ce in ce mai des la aceasta tehnica pentru a avea un zambet cat mai perfect.
Ce sunt defapt fatetele dentare?
Fatelele dentare sunt constructii protetice unidendare. Acestea sunt realizate de obicei din ceramica, dar mai pot fi realizate si din oxid de zirconiu. Ele sunt atat de preferate datorita faptului ca ele corecteaza forma, textura si culoarea dintilor. Daca va doriti un zambet la fel de alb ca cel al vedetei preferate sa stiti ca trebuie sa apelati la fatete dentare Cluj.
Beneficiile fatetelor sunt uriase. S-a constat, dupa multe studii bineinteles, ca pacientii care au ales tratamente de estetica dentare si—au imbunatatit considerabil stima de sine si s-au considerat mult mai atractiv dupa demararea procedurilor.
Fatetele dentare au o durata de viata foarte mare si nu prezinta riscuri pentru purtator. Ele se intretin usor si sunt foarte rezistente. Fatetele dentare se personalizeaza in functie de dintii pacientului si astfel se obtine o potrivire perfecte si un efect foarte natural. De asemenea ele sunt foarte rezistente si la colorarea din cauza diverselor alimente.
Dupa o asemenea procedura estetica nu veti avea nevoie de perioada de recuperare.
Daca doriti ca fatetele sa reziste cat mai mult si acest lucru sa va fie si garantat puteti opta pentru fatetele din portelan, acestea sunt garantate pentru o perioada cuprinsa intre 10 si 15 ani.
Fatetele nu se pun doar pentru motive estetice. Acestea se folosesc adesea si in cazul persoanelor care au smalt subtire si sufera atunci cand bautura pe care o savureaza este prea rece sau mult prea calda.
Atunci cand se monteaza fatetele dentare dintii care vor fi acoperiti se vor slefui. Din acest motiv va trebui sa porti fatete dentare toata viata.

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree