Ceas de dama placat cu aur roz de 18K

Noua colectie a brandului Loisir este intitulata Flowerbomb si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Loisir Flowerbomb 11L65-00184.

Noua colectie de ceasuri barbatesti  apartine stilului fashion, un brand grecesc ce a fost lansat pe plan international in anul 2009.

Noul ceas Loisir Flowerbomb 11L65-00184, este produs de catre grupul Perideo SA, o companie apreciata, ce a reusit a se extinde, pana in prezent,  in peste 25 de tari din intreaga lume.

Ceasurile lansate de brandul Loisir sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin unui numar extrem de variat de stiluri si mixuri de culori, abilitati si dotari tech.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este ornat cu motive florale inedite, carcasa este constituita din alama placata cu aur roz, de 18K, iar display-ul acestui ceas este analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, acest tip de cristal nu face parte din categoria celor mai cautate si apreciate cristale de pe piata mondiala a ceasurilor.

Carcasa ceasului este de culoare rosegold, masoara atat in latime cat si in inaltime 38 mm, grosimea este de 8 mm, ceasul este dotat cu baterie iar odata cu achizitionarea ceasului Loisir Flowerbomb 11L65-00184 , veti beneficia de o doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM.  Ceasul dama ceas dama Loisir Flowerbomb 11L65-00184 va suporta doar interactiunea superficiala cu apa.

Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita beneficiilor, cat si a rezistentei demne de apreciat.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acele femei care isi doresc sa achizitioneze un ceas ce apartine stilului fashion.

Bratara ceasului dama Loisir Flowerbomb 11L65-00184 este compusa din piele ecologica, are o lungime de 200 mm, latime madoara 12 mm, culoarea bratarii este alba, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame clasice, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul 24h, afisajul ora si afisajul minute.

 

 

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree