Ne vedem la pavilionul rotund!

Soarele ne-a bagat la cuptor. La serviciu aerul conditionat ne bate in ceafa toata ziua, iar cand iesim „din frigider” in bataia razelor solare ne trezim cu dureri de cap. Ragusim, transpiram, ne scade randamentul dintr-o clipa in alta si mergem cu sticla de apa dupa noi.

Binecuvantati sunt cei care stau la casa si care au si o gradina in curtea spatioasa! Ei au indatorirea sa devina spatiu de refugiu pentru amicii de la bloc, care stau la etajele foarte inalte, acolo unde si aerul devine irespirabil.

Asa ca dupa ce incheiem programul de lucru, stiu ca este omeneste sa le spun colegilor de birou, care imi sunt si prieteni: „Ne vedem pe seara, la pavilionul rotund!

De ce pavilion rotund? Fiindca imi plac lucrurile atipice, originale! Pavilion patrat sau dreptunghiular au toti, in plus, cercul exprima deopotriva egalitatea si desavarsirea. Ma felicit si acum ca am comandat Pavilion rotund Najanna, 3.5 m, Tarrington House din magazinul Dwyn.ro fiindca este o alegere inteleapta, atat din punctul de vedere al calitatii sale, cat si al pretului. In afara faptului ca mi-am dorit un pavilion rotund, alegerea mea a fost hotarata de urmatoarele caracteristici ale produsului:

-ofera adapost pentru o suprafata mare, in care poate incape mobilier de gradina care se pastreaza excelent la adapost de ploaie si soare. Invitatii mei se pot misca in voie, se ridica si se asaza la mese, fara sa deranjeze pe cei de langa ei.

-cei cinci pereti inclusi asigura deopotriva protectie in cazul schimbarilor climatice, dar si intimitate. Datorita acestui aspect, petrecerile de la pavilionul rotund se tin si in zilele ploioase sau reci ale inceputului de toamna.

-calitatea materialelor din care este facut: poliesterul este rezistent si usor, materialul textil impermeabil si izoleaza efectul razelor solare

-greutatea usoara. Cantareste in mod incredibil, numai 29 de kilograme, aspect care permite relocarea acestuia in orice moment.

-pretul scazut cu 300 de lei, suma pe care am redirectionat-o catre mobilierul de gradina pe care l-am amplasat sub pavilion. Cu 1099 de lei mi-am asigurat o camera de poveste, in aer liber, care este oricand disponibila musafirilor. Pastram pavilionul curat si putem primi oaspeti in orice clipa, aspect care (trebuie sa avem taria sa recunoastem) nu este valabil si pentru casele oamenilor foarte ocupati.

Organizam aniversari si petreceri la pavilionul rotund. Uneori amicii ma roaga „sa le inchiriez” locatia pentru diferite evenimente, iar eu o fac cu placere. Pavilionul meu rotund a devenit cel mai atractiv punct din oras, fiindca oamenii aleg muzica sau linistea si se bucura de toate parfumurile din gradina mea. Nu este acelasi lucru, daca mergi intr-un local. Acolo muzica este impusa si nu poti selectiona oamenii cu care te afli in acelasi spatiu.

In pavilionul rotund oamenii sunt liberi sa fumeze sau sa nu fumeze, sa dea drumul la muzica sau sa se bucure de linsite.

Ne vedem la pavilionul rotund!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree