Cum te ajută un autocolant mobilă să zâmbești mai mult

Când hainele pe care le ai nu te mai încântă, știi că e vremea să mergi la cumpărături. Când ajungi acasă și simți că vrei să faci cale întoarsă de cum ai intrat pe ușă, știi că a venit vremea să treci la acțiune. Dacă n-ai mai zâmbit de multă vreme când ai ajuns acasă, e timpul pentru ceva nou. Nu, n-ai nevoie de mobilă nouă ci doar de niște autocolant mobilă de la Davo Pro!

Schimbă imaginea

Crezi că mobila te poate face să zâmbești? Da, șifonierul din care îți scoți hainele dimineața, cuierul în care îți agăți geaca seara, fotoliul pe care te așezi rupt de oboseală după o zi de muncă, patul în care dormi te poate face fericit sau nefericit. Lucrurile mici contează. Dacă mobila ta arată descurajant și te face să te întristezi zi de zi, nu mai sta pe gânduri. Aplică-i niște folie de autocolant mobilă și dă-i o imagine încântătoare. Vrei un șifonier de nuc, mahon, pin sau cireș? Vrei niște rafturi mai colorate sau un blat de bucătărie din marmură? Le poți avea pe toate! Și nici măcar nu trebuie să ieși din casă!

Recondiționează fără efort

Foliile autocolante pentru mobilă se comandă rapid, se montează rapid și fac toate suprafețele să arate frumos indiferent că vorbim de mobilă de bucătărie, baie, dormitor sau sufragerie. Se pot aplica și pe uși de interior sau marginile ferestrelor. Ai nevoie doar de o riglă, un creion, o racletă și o foarfecă. Exact ca la lucru manual. Și de dorința de a transforma o mobilă uzată sau mai puțin interesantă în ceva cu totul special care să-ți facă plăcere. Alege suprafețe curate, plane, fără denivelări, măsoară-le, alege o  folie autocolant mobilă care se potrivește ideilor tale, taie la dimensiune, dezlipește stratul de suport, lipește încet autocolantul pe suprafața aleasă, uniformizează suprafața cu racleta și gata! Ai schimbat aspectul camerei fără praf, fără investiții majore și fără bătaie de cap! Poți să zâmbești și să răsufli ușurat!

Alege ce ți se potrivește

Autocolantele pentru mobilă sunt mai ușor de lipit decât de ales. Ai atâtea nuanțe frumoase încât e greu să o alegi pe cea mai specială dintre toate pentru că ele vin într-o varietate foarte mare de texturi și culori. Poți alege un autocolant mobilă imitație lemn, perfect pentru a recondiționa o masă mai veche dar care îți place mult, niște mobilier de mici dimensiuni care nu te mai încântă vizual sau o suprafață zgâriată care te deranja de ceva vreme și pe care nu știai cum să o acoperi. Poți alege varianta stejar natural, nuc, mahon, varianta lemn vechi, lemn uzat, cireș, arin, furnir în diverse nuanțe și multe altele. Mai găsești autocolante uni mate sau lucioase în culori vii, numai bune pentru camere vesele de copii sau pentru studiouri și ateliere de creație unde aspectul și culorile trebuie să inspire.

Dacă vrei să pleci și să vii cu zâmbetul pe buze ai nevoie de o casă pe placul tău. Bugetul nu contează atât timp cât ești dispus să fii inventiv, creativ și îndrăzneț. Nu pune limite imaginației și vei descoperi câte lucruri frumoase poți face cu bani puțini și cu multă libertate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree