Charm Studio, studioul ideal de videochat

Bucurestiul, asa cum stie toata lumea, are cele mai multe posibilitati de angajare: de la call-center, la IT si de la manageri la… videochat. Da, videochatul nu face exceptie de la aceasta regula. Daca cineva cauta angajari videochat pe internet, va gasi mii de site-uri ale studiourilor care sunt mereu in cautare de modele noi. Poate fi deci foarte intimidant sa decizi unde vrei sa lucrezi. Totusi, exista studiouri in Bucuresti care usureaza foarte mult alegerile fetelor. Prin bonusuri, comisioane si un sistem de lucru profesionist.

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Prima cerere a viitoarelor modele de videochat este ca sediul studioului sa fie amplasat central, sau foarte aproape de mijloacele de transport in comun. Noi am gasit Charm Studio ca fiind cel mai bun studio de videochat din acest punct de vedere, fiind amplasat in Piata Unirii, fix langa Baroul Bucuresti. Charm Studio are decoruri luxoase, moderne, atat in camerele modelelor cat si in restul studioului. In plus, aparatura folosita este una de ultima generatie, astfel incat fiecare model sa se simta excelent!

Echipa Charm Studio este formata din persoane de sex feminin, foarte bine pregatite, care pot face fata oricarei provocari. Studioul este organizat ca orice multinationala, cu departamente pentru toate necesitatile, ca sa se lucreze in mod cat mai eficient. Astfel, exista departament de HR, de Marketing, Team-Leaderi, IT, Fotografi, Make-up artists, pentru ca toate modelele sa fie ajutate oricand au nevoie.

De ce Charm Studio?

Charm Studio reprezinta un studio videochat „special”, asa cum il numesc cei care lucreaza acolo. Atmosfera este una extrem de prietenoasa, astfel incat toata lumea merge la studio cu zambetul pe buze. „150 de modele fericite recomanda Charm Studio” pentru bonusurile si comisioanele pe care le primesc luna de luna, dar si pentru faptul ca toata lumea se simte ca acasa.

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti si esti in cautarea celui mai bine platit job, nu ezita sa alegi un studio de videochat! Domeniul este legal, reglementat prin lege, iar salariul nu se compara cu nici o multinationala! Suna tentant? Indrazneste sa visezi mai mult! Programeaza un interviu la Charm Studio!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree