Piese Auto Ford direct de la producator, doar la Altgrad auto!

Daca sunteti in cautarea unui service Ford Bucuresti, aflati ca nu exista unul mai bun decat Altgrad Auto! Pe langa faptul ca aici se asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume, Altgrad Auto este totodata si importator si distribuitor autorizat in Romania piese auto Ford.

Nu conteaza de ce piese aveti nevoie – fie ca va trebuie un nou set de segmenti, fie ca doriti faruri, parbriz, ax cardanic, arbore cotit sau stopuri, tot de la Altgrad Auto trebuie sa vi le procurati, pentru ca nu veti gasi in nicio alta parte oferte mai bune. Si aveti 24 de luni garantie! Pe deasupra, Altgrad Auto face si diferite oferte promotionale si discounturi.

De exemplu, la montarea acumulatorilor manopera este gratuita – iar aceasta oferta este valabila si pentru comenzile on-line. Iar la comenzile mai mari de 199 de lei, livrarea este  gratuita. Exista, de asemenea, un extra-discount de 5% pentru comenzile de peste 550 de lei si unul de 10% in cazul in care comanda dumneavoastra este de peste 1100 de lei. Livrarea pieselor comandate se face in maximun 48 de ore, daca produsele respective sunt pe stoc, si in trei pana la opt zile daca nu sunt si trebuiesc comandate la producator. Atentie, comenzile se fac doar on-line, dar consultanta in vederea achizitiei se poate face si telefonic. Odata comanda facuta, veti primi o confirmare prin e-mail si prin SMS.

Daca vreti sa ajungeti la Altgrad Auto, notati adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.

Leave a Reply