Intoarcerea la origini

Dupa Revolutia din 89’, parintii mei au decis ca este mai bine pentru mine daca am parte de sistemul de invatamant din Bucuresti dar si pentru locurile de munca, mult mai bine platite din perioada aceea.

Desi m-am adaptat foarte bine in Bucuresti, mereu am simtit un gol in interior pe care nu aveam cum sa il consolez.
Asta pana cand am revizitat o ruda la Alba Iulia impreuna cu sotia si copii, cand am decis ca este timpul sa ma intorc la locul meu de origine.

Am discutat cu toata familia iar toti au fost de acord, avand in vedere ca Alba Iulia este un oras mult mai linistit si mai curat decat Bucuresti.

Imi doream un apartament cu 4 camere, deoarece in cel cu 3 numai aveam loc iar copiii cresteau si aveau nevoie de un loc al lor.

Am inceput sa caut apartamente de vanzare Alba Iulia 4 camere iar unul dintre link-urile afisate m-a adus pe pagina celor de la Ziarulimobiliar.ro.

Acesta este un site care posteaza in mod frecvent anunturi cu imobiliare si, cel mai important, erau afisate o multime de apartamente 4 camere Alba Iulia.

Avand in vedere ca vorbim despre un oras istoric, ma asteptam ca preturile sa fie mult mai mari, dar unele apartamente cu 4 camere aveau acelasi pret precum cele cu 2 camere din Bucuresti.

Am fost mai mult decat incantat de descoperirea pe care am facut-o si am anuntat toata familia.

Ne-am hotarat asupra unui apartament cu patru camere, la etajul 1, complet finisat iar pretul nu a avut concurenta.

Recomand celor care doresc sa faca o relocare in Alba Iulia, sa foloseasca site-ul Ziarulimobiliar.ro pentru a descoperi cele mai bune anunturi cu apartamente 4 camere de vanzare Alba Iulia.

Acestia nu va vor dezamagi si vor pune la dispozitia clientilor cele mai bune anunturi si informatii privind achizitionarea locuintelor.

Leave a Reply