Fortuna alaturi de tine

Panteonul roman avea foarte multe zeitati adorate pe intreaga suparafata a Imperiului. Guvernati de Jupiter, romanii credeau ca exista un numar impresionant de zeitati principale, secundare dar si duhuri si personificari care le guvernau actiunile, deciziile si destinul. Una din cele mai apreciate personificari din mitologia roamana a fost Fortuna, considerata intruchiparea norocului dar si a capriciilor vietii. Se spunea ca este chiar fiica lui Jupiter. In limba italiana a ramas chiar o expresie legata de aceasta figura mitologica si anume “Buona fortuna” atunci cand vrei sa urezi cuiva “mult noroc”.

Inspirandu-se de la denumirea acestei personificari antice, italienii i-au dedicat multe creatii, chiar si in randul accesoriilor pentru doamne. Ghibli este un producator de genti, portofele si curele, din piele de piton sau crocodil, care nu putea sa nu denumeasca unul din produse astfel. Asa a luat nastere, un model unicat de geanta tip Messenger.

In primul rand, gentile messenger sunt modele extrem de versatile. Acestea sunt inspirate de la gentile postasilor, fiind printre cele mai apreciate modele puratate de doamne si domnisoare. Sunt cu o singura curea, ceea ce le permite sa fie purtate pe umar si le face mult mai comode. Combinand modelul messenger cu numele personificarii nororcului, producatorii de la Ghibli au creat o Geanta Messenger Piele Piton Dama Fortuna. Este un produs unicat pentru ca artizanii de la Ghibli nu fac doua modele identice. Fiind vopsite manual, cu pensula, asa ca odinioara, este imposibil sa ai doua produse care sa semene in cel mai mic detaliu. Culorile folosite provin din pigmenti obtinuti printr-un porces complex, asemenea modului in care alchimistii din Renastere preparau vopselurile. Este o genta ce poata fi purata in fiecare zi, la diverse tinute. Cu toate acestea, este si o geanta de lux, brand-ul Ghibli fiind o autoritate in confectionarea acestor accesorii de calitate superioara, inca din 1968. Timpul, experienta, maiestria, isi spun cuvantul in fiecare produs care iese din mana mesterilor de la Ghibli. Cu o astfel de geanta, orice femeie se poate simti increzatoare, eleganta si, de ce nu, norocoasa, asa cum insasi denumirea accesoriului ne-o sugereaza .

Nuantele de roz prafuit se intrepatrund cu albastrul, dand sezatia unui cer la momentul crepusculului. Este o geanta care nu poate sa nu te uimeasca sau sa nu iti atraga privirea. Se poate purta intro combinatia casual de jeansi cu tricou si o pereche de balerini sau sandale, tot din piele, dar si cu o tinuta mai eleganta cum ar fi o rochie din dantela de bumbac. Merge de minune cu produse vestimentare in culori uni pentru a nu incarca, vizual, intreg aspectul outfit-ului. Orice femeie care poarta un astfel de accesoriu, va fi, cu siguranta o aparitie de podium.

Modelul Fortuna, se poate achizitiona si in Romania, accesand site-ul magazinului online Perloro.ro. Fiind unic distribuitor al acestei genti, dar si al altor modele extrem de atractive, aveti garantia ca veti achizitiona un produs unic, de calitate si veti beneficia de un certificat de autenticitate. Facand comanda, Fortuna sau un alt model care va place, va veni direct in casa dumneavoastra iar transportul este gratuit.

Leave a Reply