In 2 lucrurile sunt mai frumoase

Oricine stie ca jocurile jucate in 2 sau mai multi sunt cele mai dsitractive. Atunci cand te joci de unul, singur va fi distractiv, insa pana la un anumit moment, dupa care entuziasmul va trece. Dar, jocurile in 2 te vor tine mereu in suspans, deoarece se desfasoara o competitie intre tine si celalalt jucator .

Fiind pasionat de jocurile de pe Hepy.ro am decis ca il voi invata si pe fratele meu mai mic, Raducu, cum sa se joace pe calculator. La inceput a fost greu, pana cand s-a acomodat cu tastatura si, dupa cateva incercari, a fost precum pestele in apa.

Site-ul Hepy.ro detine o multime de jocuri foarte interesante, pentru copii de toate varstele, iar categoria jocuri in 2 este cea mai tare.

Deseori cand ploua afara sau avem temele terminate din timp, deschidem calculatorul si intram pe site-ul Hepty.ro pentru a ne juca “X si 0” in doi, deoarece este mult mai distractiv decat cel de pe foaie.

De asemenea, ne-am facut si o selectie de jocuri pe care le jucam, de fiecare data, cand intram pe site-ul hepy.ro.

Jocurile noastre preferate sunt :

  • Ursii panda in desert- un joc de aventura in care cei doi jucatori trebuie sa colectioneze cat mai multe obiecte si sa invinga obstacolele din drum.
  • Curse cu masini in 2 – toti baietii viseaza sa conduca un bolid de lux, iar cursele de strada te fac sa te simti precum in “Furios si iute”
  • 3D darts in 2 – un joc popular si in viata reala, 3D darts este alterativa perfecta daca nu ai un astfel de joc prin casa
  • Fotbal 2 VS 2 – nimic mai interesant decat o partida de fotbal in 2. In acest joc utilizatorii isi pot coordona actiunile pentru a inscrie cat mai multe goluri.
  • Bowling in 2 – un alt joc, super popular si in viata reala. Pe Hepy.ro poti juca bowling gratuit, alaturi de prietenii tai, pana cand unul va castiga.

Aceste jocuri sunt doar o mica lista de jocuri pe care le prefer eu, insa site-ul detine mult mai multe, iar utilizatorii isi pot alege jocul, in functie de preferintele lor.

Site-ul Hepy.ro este locul ideal unde copiii se pot distra, fara sa cheltuie niciun ban, deoarece toate jocurile sunt gratuite. Multe dintre aceste jocuri au si o tematica educativa, precum jocurile puzzle si sah, care indeamna la folosirea logicii.

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree