Pentru pasionatii de genti exista Evernisaj.ro

Dragi pasionati de genti, sunt convinsa ca aveti in garderoba voastra o gramada de genti, de marimi si modele diferite. Si sigur cautati mereu ceva nou. Va impartasesc pasiunea, sa stiti! Si stiu cum e sa vanezi cele mai bune oferte la genti. Si recent am descoperit un site, ce comercializeaza produse second hand, pe care gasiti o gramada de genti frumoase, de calitate, la preturi accesibile. Este vorba despre Evernisaj.ro – daca nu ati auzit nimic despre el, o faceti acum, de la mine.
Daca nu ati mai intalnit pana acum conceptul second hand in mediul online, sfatul meu este sa nu va speriati – produsele lor sunt bune si nu prezinta urme vizibile de folosire. Si sa nu credeti ca gasiti doar genti femei, pentru ca si domnii au o categorie special dedicata de genti barbati, de unde pot alege ceea ce le place.
Eu am incercat produsele lor din curiozitate, pentru ca voiam sa vad daca produsele sunt chiar in conformitate cu imaginile prezentate la ei pe site. Si am ramas mai mult decat uimita sa aflu ca… exact asa sunt! In plus, acestia nu pun la vanzare orice produs – hainele, incaltamintea si accesoriile care prezinta urme vizibile de degradare nici macar nu sunt puse spre vanzare.
Asadar, produsele lor sunt atent selectionate inainte, tocmai pentru a nu creea surprize neplacute clientilor, care aleg sa cumpere de la ei. Este interesant conceptul, deoarece reprezinta o forma bune de reciclare, miscare la care oricine alege sa cumpere de la ei participa. Iar faptul ca fac eforturi sa nu dezamageasca asteptarile acestora este ceva ce merita luat in seama.
Daca si voi sunteti pasionati de genti sau de orice alt obiect care tine de fashion sau pur si simplu doriti sa incercati si ceva nou, va recomand Evernisaj.ro, pentru ca sigur o sa va placa ce gasiti la ei. In plus, o sa vedeti cum sunt produsele unui magazin second hand online. Pe mine m-a invins curiozitatea, dar a fost o experienta ok. Recomand site-ul tuturor celor care vor sa faca economii la bani, pentru ca raportul calitate / pret al produselor lor este unul foarte bun.

Leave a Reply