Ai nevoie de un transport urgent

Nu stiu cum esti tu, dar eu una m-am gandit ca trebuie sa o fac si pe asta. Nu de multe ori am nevoie de o masina mare, dar si cand am nevoie…vreau sa stiu unde gasesc. Nu sa stau sa caut cate-n luna si-n stele. Stiu ca internetul este mama tuturor raspunsurilor, dar degeaba ai raspunsul, daca nu primesti si ajutor. Asa am patit cand am inceput sa caut transport urgent, intr-o dupa amiaza.

M-am uitat pe internet, am cautat transport marfa, transport urgent si livrare domiciliu. M-am tot uitat si pentru ca am tot sunat la diferite firme. Toate m-au refuzat, pentru ca eu aveam nevoie de un transport frigorific. Pana iti voi spune ce firma mi-a fost de ajutor, hai sa iti spun intreaga poveste.

Totul s-a intamplat cu cateva zile, inainte de ziua sotului meu. Ii pregatisem o surpriza, inchiriasem un local, si trimisesem prietenilor lui, adresa localului.In mintea mea, totul era pregatit. Totusi uitasem un singur lucru, tortul. Cu o zi inainte mi-am dat seama, de mare incurcatura, si am inceput sa caut cofetaria, care sa faca tortul perfect.

Desi el nu manca dulciuri, trebuia sa ma gandesc si la cei mici, copiii care vor participa la ziua sotului meu. Am gasit cofetaria, am gasit tortul, dar cofetaria aleasa, nu imi asigura transport, si de aici problema mea.

Asa cum iti spuneam, am cauta trasport frigorfic, si am dat peste TopTur Transport. Am luat legatura cu cei de la firma de transport, si le-am spus povestea mea. M-am bucurat enorm cand am auzit ca vor ajuta. Fiind o persoana curioasa, m-am uitat si pe site-ul lor sa aflu cateva detalii. Am aflat ca in spatele TopTur Transport sunt doi tineri, in varsta de 28 de ani. Care dupa cativa ani de munca in afara tarii s-au hotarat sa inceapa aceasta afacere in Romania.

Ce m-a facut sa aleg un transport frigorific de la TopTur Transport?

In primu rand pentru valorile care ii definesc: punctualitatea, siguranta marfurilor si responsabilitatea, flexibilitatea si adaptare si devotament. Acestea sunt valorile care ii definesc, si crede-ma cand iti spun, ca nu sunt doar cuvinte, ci pur si simplu ei chiar fac asta.

S-au pliat perfect cu nevoile mele, au adus tortul sotului meu exact atunci cand aveam nevoie, si fara sa imi fac griji. M-am bucurat enorm cand am vazut ca TopTur Transport au transport in regim termic controlat. Doamnele de la cofetarie au facut o treaba uimitoare, dar sincer am ramas impresionata, de serviciul facut de firma de transport.

Stiu ca este dificil sa transporti un tort, fie el mic sau mare, dar cand vine vorba de un tort mare, cu figurine tematice si speciale pentru sotul meu. Tortul a ajuns intr-o stare perfecta. Supriza fiind exact pe gustul sotului meu, si trebuie sa recunosc, ca daca nu erau cei de la TopTur Transport toata lumea ar fi fost foarte dezamagita. Pentru ca indiferent de varsta, toata lumea a asteptat tortul cu sufletul la gura.

In concluzie, apeleaza la serviciile lor, pentru ca ei vor fi acolo unde tu ai nevoie, si te vor ajuta fix atunci cand crezi ca problema ta, nu are solutie.

Leave a Reply