Hai să vorbim despre videochat non-adult

Hai să vorbim despre videochat non-adult. Haide să aducem în atenția publicului larg un subiect, aparent, TABU, dar interesant și educativ pentru fiecare dintre noi.

Nu, nu sunt eu un model de videochat non-adult, însă am avut plăcerea de a purta o conversație detaliată cu unul. I-am cerut acordul de a publica informațiile pe care mi le-a dat astfel încât să vă ofer vouă, dragii mei cititori, un articol care să redea cât mai fidel adevărul despre acest domeniu de activitate.

Iată care sunt subiectele pe care le voi trata în articolul de astăzi:

Ce este videochat-ul non-adult? Unde poți practica acest tip de videochat? Ce salon de videochat recomand pentru fetele care doresc să devină modele de videochat? De ce acest domeniu de activitate este un loc de muncă ideal pentru doamnele și domnișoarele care iubesc erotismul, sunt dezinvolte și doresc să câștige bani buni de pe urma inteligenței, frumuseții și dezinvolturii lor?

Ce este videochat-ul non-adult?

Cele mai des întâlnite tipuri de videochat sunt: videochat adult, videochat non-adult și videochat-ul glamour.

Videochat-ul adult este cel în care sexualitatea și nuditatea sunt ridicate la rang de artă. În acest caz, showurile de videochat sunt incendiare, iar modelul își va arăta și atinge trupul cu îndrăzneală, curaj și dezinvoltură.

Videochat-ul non-adult este cel în care nuditatea este interzisă. În acest caz, modelele apar în lenjerie intimă, aceasta fiind ținuta minimă acceptată. Videochat-ul non-adult se bazeză pe conversațiile inteligente, amuzante, provocatoare și deosebit de personale. O carieră în videochat non-adult este ușor de obținut, modelele beneficiind de o mulțime de training-uri de pregătire pe care le voi aminti în cele ce urmează.

Videochat-ul glamour este o combinație între videochat-ul adult și non-adult. Dacă modelul dorește, acesta se poate înfățișa nud în fața utilizatorului de la mii de kilometri depărtare. În acest caz, sexualitatea specifică videochat-ului adult este înlocuită de senzualitate și abilitățile de comunicare desăvârșite.

Unde poți practica videochat-ul non-adult și ce salon de videochat recomand?

Ce-i drept, sunt o mulțime de studiouri de videochat, însă eu recomand Ritzy Studio. De ce? Deoarece la Ritzy Studio modelele de videochat și restul echipei sunt ca într-o familie. În plus, modelele de videochat beneficiază de o serie de avantaje absolut senzaționale, care îți vor fi de folos în toate ariile vieții:

 • Fetele care nu sunt din București beneficiază de cazare gratuită.
 • Modelele de videochat beneficiază de comisioane PERSONALIZATE, în funcție de experiență, abilități, potențial și performanță.
 • Se acordă bonusuri pentru modelele venite prin recomandare.
 • Se acordă bonusuri pentru modelele cu cele mai mari încasări.
 • Fetele beneficiază de acces gratuit la sală, fitness & bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, yoga, zumba fitness și așa mai departe.
 • Modelele de videochat beneficiază de acces gratuit la piscină, saună, cursuri de dans și, de ce nu, arte marțiale.
 • Cursuri de specializare de dezvoltare personală, engleză, psihologie și pentru dezvoltarea abilităților de comunicare.
 • Training-uri și suport 100%.
 • Colaborarea se perfectează prin intermediul unui contract perfect legal de interpret-artist.
 • Taxe achitate la zi.
 • Plata la timp în contul personal.
 • Ședințe foto-video profesionale.
 • Ședințe de make-up profesionale.
 • Promovare online pe site-urile din domeniu.
 • Modelele au posibilitatea de a-și alege tura de lucru, așadar program flexibl.

De ce acest domeniu de activitate este un loc de muncă ideal pentru doamnele și domnișoarele care iubesc erotismul, sunt dezinvolte și doresc să câștige bani buni de pe urma inteligenței, frumuseții și dezinvolturii lor?

Acest domeniu de activitate este ideal dacă îți dorești să evoluezi, vrei să câștigi mulți bani, vrei să devii o femeie independentă financiar pe puterile tale, vrei să demonstrezi că și acesta este un loc de muncă cinstit și demn. Dacă în paralel vrei să studizi, să călătorești, să îți ajuți familia sau chiar să îți deschizi un business propriu, videochat-ul poate fi începutul unei vieți de succes.

La Ritzy Studio poți câștiga și 5000 de euro pe lună sau chiar mai mult, totul depinde de tine. Aplică online pentru angajări videochat București dacă îți dorești să devii și tu un model de videochat non-adult. Experiența NU este necesară, ambiția și dorința de a evolua sunt, însă, calitățile unei #RitzyGirl de succes.

La Ritzy Studio vei găsi mai mult decât un mediu de lucru plăcut, vei găsi o familie în sânul căruia te vei putea dezvolta foarte mult din toate punctele de vedere.

Leave a Reply