O gama variata de servicii premium la categoria protezare

Oamenii care nu s-au dus la timp la cabinetele stomatologice nu mai pot spera la lucrari fixe sau implanturi, dar nici fara dinti nu pot sta, asa ca isi fac PROTEZE DENTARE CLUJ In societatea actuala numai in cazul bebelusilor se accepta o gura stirba, in rest nimeni nu are vreo scuza sa stea fara dinti.

Cum sa nu iti pui dinti, cand toti cei cu care vii in contact ”se uita in gura ta”? Deschizi gura sa spui ceva, ochii interlocutorului patrund printre buzele tale. Stai la masa la o nunta sau la un botez, comesenii iti vad gaurile din gingii.

La clinica Dentocalm.ro se fac proteze din materiale rezistente, dar elastice in acelasi timp ca sa inlocuiasca fara sa se bage de seama dintii pierduti. Puteti sa comandati proteze acrilice sau din materiale inovative, totale sau partiale, sa puteti manca bine si vorbi clar si in acelasi timp sa nu vi se dea niciodata varsta pe care o aveti.

In cazul in care vi s-a fisurat proteza la care tineti, apelati pentru reparatii si intarirea acesteia tot la specialistii amintiti mai sus.

Daca proteza s-a largit si sta sa cada din gura sau dimpotriva strange, tot ei fac cele mai bune ajustari.

Clinica prezentata mai sus realizeaza si proteze pe implanturi ca acestea sa imite o lucrare fixa avand aspectul dintilor naturali. Coroanele pe implanturi au marele avantaj ca nu se scot pe timpul noptii din gura.

Specialistii clinicii amintite mai sus realizeaza cele mai bune punti dentare, asa ca indiferent de problema, lasati-va pe mana lor si veti avea de castigat urmatoarele:

-servicii de calitate premium fara dureri si la preturi accesibile

-dinti frumosi, in perfecta stare de utilizare pentru mult timp. Toate lucrarile sunt garantate.

-indreptarea dintilor crescuti stramb sau a celor zimtati

-albire sau fatetare pentru dinti albi ca zapada, idiferent cat vin rosu, ceai sau cafea ati bea.

-lucrari complexe, bine realizate si in regim de urgenta, la nevoie in cel mult 4 zile.

Nu pot sa inchei fara sa ofer doua sfaturi pacientilor, indiferent de situatia in care se afla!

  1. Ti-au picat toti dintii si esti deprimat? Alege protezarea de la clinica prezentata si vei fi uimit de rezultate! Nu trebuie sa deznadajduiesti!
  2. Ai carii si dinti lipsa? Nu mai sta o clipa, daca nu doresti sa ajungi la proteza!

Leave a Reply