Biomania.ro – Pentru stilul tau de viata sanatos

Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea produselor din rafturile magazinelor, inainte de a ajunge acolo, sunt supuse unei procesari complexe, sunt cultivate pe terenuri pe care au fost folosite pesticide, erbicide si alte substante chimice de sinteza. Multe dintre aceste produse contin substante nocive, si, consumandu-le iti deteriorezi in mod inevitabil sanatatea. Cu toate acestea, exista o alternativa si anume, magazinul online biomania.ro, care ofera produse certificate bio, cu ingredient care au fost cultivate fara utilizarea de substante chimice. Productia de astfel de produse este strict controlata si trece printr-o serie de teste inainte de a ajunge in magazinul online, la vanzare.

 

Ce sunt produsele sub denumirea BIO sau natural

Acestea sunt produse cultivate sau fabricate fara utilizarea componentelor sintetizate chimice, a conservantilor, a vopselelor si a aromelor, iar la cultivarea unor astfel de produse nu au fost utilizate seminte modificate genetic. Produsele organice, sau produsele bio, sunt cultivate pe baza unor criterii foarte stricte: fara chimicale, pesticide, nitrati, antibiotice, catalizatori de crestere si numai pe soluri ecologice. Nu este un secret pentru nimeni ca o alimentatie sanatoasa este cheia sanatatii. Produsele bio nu contin substante nocive si aditivi chimici si nu au un efect negativ asupra organismului. Atat in Europa cat si in tara noastra, produsele cu un certificat care confirma puritatea lor bio-organica, devin din ce in ce mai populare.

 

Un astfel de certificat se elibereaza numai pe baza monitorizarii conformitatii tuturor etapelor de productie, de la productia de materii prime pana la produsul finit, cu standardele de calitate bio, care sunt stabilite prin legislatia europeana si sunt supuse unor standarde speciale. Principalul lucru in produsele BIO este originea naturala garantata, lipsa ingredientelor artificiale, a derivatelor produselor chimice si a organismelor modificate genetic. Iata cateva exemple de produse bio, pe care le poti gasi in magazinul online biomania.ro:

 

Bauturile vegetale bio. Bauturile vegetale bio, sau laptele vegetal, sunt produse din diferite sortimente de soia, ovaz, orez, hrisca, orz, mei precum si din diferite fructe cu coaja lemnoasa – migdale, nuci, nuca de cocos, alune, etc. cu caracteristici variate de gust, si nu sunt inferioare laptelui de vaca obisnuit. In acelasi timp, bauturile vegetale bio, nu contin colesterol si lactoza. Bautura vegetala bio poate fi consumata la fel ca laptele obisnuit, deoarece este o bautura independenta, care poate fi adaugata la cafea sau ceai, peste cereale pentru micul dejun, pentru feluri de mancare vegetariana, si de asemenea, poate fi utilizata pentru prepararea de sosuri si multe altele.

 

Bautura orez. Acest „lapte” de are o aroma delicata si contine 30% mai putine calorii decat o bautura traditionala. Un produs indispensabil dintr-un meniu vegetarian care poate fi folosit pentru a face smantana si cocktailuri racoritoare. Incearca sa-l amesteci cu o lingura de miere si ghimbir sau suc de fructe proaspete.

 

Bautura orez cu alune . Este o bautura dietetica cu un continut scazut de grasime. Alunele contin mai mult potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, etc. De asemenea, sunt capabile sa isi pastreze vitaminele si proprietatile benefice pentru o lunga perioada de timp. In acelasi timp, bautura ofera un echilibru unic de vitamine si microelemente. Alunele ajuta la eliminarea toxinelor din organism si reduc riscul bolilor de inima.

 

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree