Antica Studio, o echipa de profesionisti

Orice forma ar avea visele noastre, la un salon de infrumusetare Antica Studio acestea devin realitate intrucat te lasi in voie pe mana profesionistilor  si rezultatul este schimbarea mult visata. O conditie esentiala a succesului acestui salon este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa fii perseverenta si sa ai rabdare pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei echipe eficiente. Alaturi de puterea exemplului fiecaruia dintre noi.Profesionistii de la Antica Studio isi pun amprenta in mod spectaculos zi de zi prin creatie si realizarea paletelor de infrumusetare la cel mai inalt stil. Acestia il, fac special, fiindca ei insisi sunt speciali. Salonul a fost conturat pe cateva idei fundamentale si anume respect, calitate, stabilitate, echilibru, promptitudine. Daca adaugati pasiunea echipei, pregatirea profesionala, comunicarea cu multa amabilitate si discretia pe care o asigura veti obtine echipa Antica Studio. Imbinand intr-un mod absolut spectaculors prezentul cu trecutul, noul cu vechiul si rezultand un nou concept al definirii unor laturi umane, rezultatul este unul  de succes in domeniul infrumusetarii primind permanent aplauze la scena deschisa s oferim cu generozitate un bis.

Anul 2018 este dedicat consolidarii pozitiei ocupate in infrumusetarea femeii de salonul Antica Studio pe piata din Romania. Ne preocupa extinderea portofoliului produselor existente, folosind mereu  doar produse de top.Managementul salonului are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori.Impartasim experienta acumulata la diverse seminarii de specialitate atat intre noi, colegii sprijinindu-ne si completandu-ne cat si clientelor care cu generozitate ne pasesc paragul.Echipa tanara de profesionisti este mereu pregatita sa ofere servicii speciale  de infrumusetare- coafor, frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj.Si pentru ca femeia zilelor noastre trebuie sa epateze debordant in prezenta sa pe scena vietii, profesionistii salonului Antica Studio ofera servicii de micropigmentare intr-un stil absolut remarcabil folosind materiale de inalta calitate.In decursul timpului am cautat ca activitatea creeata sa fie adaptata tuturor cerintelor femeii indiferent de momentul zilei sau scopul in care femeia participa la cotidian.Infrumusetarea chipului oricarei femei prin machiaj sau coafor pentru o tinuta office nu va fi niciodata absorbita de aspectul pentru o petrecere importanta din viata sa sau o noapte petrecuta in club.

Un stil aplicat de profesionistii nostri unei femei de varsta a dou-a nu va fi niciodata aplicat pe chipul unei femei tinere.Tinem cont in permanenta de mai multi factori si ne consultam cu clienta alocand timp si rabdare unei consilieri riguroase care  contribuie in mod deosebit la aspectul final al femeii.Aceasta, odata plecata din salonul nostru pentru machiaj,coafor, mani si pedichiura sau pentru un masaj de relaxare la SPA isi va dori sa revina atat singura cat si insotita de prietenele sau colegele sale fiindca amprenta pusa in viata lor de catre profesionistii Antica Studio atrag precum un magnet femeile de inalta clasa si tinuta.Intr-un salon de coafura Bucuresti, intalniti magia unei imagini perfecte a chipului indiferent de pretentiile pe care le aveti caci doar aici visele devin realitate.

  • Valeria Chertes27 noiembrie 2018 at 18:45
    Mulțumim pentru recomandare.Răspunde

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree