Domenii si gazduire.ro cuvinte cautate de bloggeri

Atunci cand esti la inceput, sau cel putin eu asa am fost, am caut informatii pe internet despre domenzii si gadzuire. Am ajuns sa vizitez o multime de site-uri de specialitate si cu greu m-am decis asupra unei companii de unde sa imi cumpar un domeniu.

Asta s-a intamplat acum doi ani, cand din blogspot am migrat in wordpress, respectiv la .eu, pentru ca dupa cum vezi bine Mayapink are terminatia .eu.

Stii deja ca detin doua bloguri, pe acesta si inca unu, amandoua fiind speciale pentru mine, desi pe aceasta il folosesc destul de rar, anul acesta mi-am stabilit ca si rezultie cresterea acestui blog.

Totusi, hai sa vorbim putin despre domenii si gazduire, de ce sa apelezi la unul si de ce sa inregistrezi domenii la gazduire.ro. Iti spuneam ca eu am gasit site-ul acum ceva timp, inainte sa trecut pe .eu si ma bucur ca am facut acest pas.

Cand am facut acest pas cu primul meu blog, am pierdut multe. Nu ma refer la articole ci la domain autority and page autority, si iti spun sincer aceste aspecte sunt foarte importante pentru un blogger.

De ce sa intregistrezi domenii pe gazduire.ro?

In primul rand pentru pretul destul de mic. Pentru faptul ca poti beneficia de promotii, in momentul de fata este un cu o reducere destul de ok pentru o gazduire si hosting la .ro. dar si pentru .com.

Pentru ca am mentionat pachetul de gazduire si hosting, hai sa iti dau cateva detalii

  • Comanda impreuna cu un pachet de hosting si inregistrezi domeniul dorit la  doar 6€.
  • Asigura-ti prezenta online in 2 pasi: alege pachetul de hosting si apoi inregistreaza domeniul.
  • Prelungirea domeniului se va realiza la 7.9€/an

Pentru celelalte pachete, vei gasi in formatii pe site. Informatii la fel de utile, vei gasi si pe pagina de facebook – gazduire.ro. Mi se pare interesant site-ul lor, fiind bine structurat, astfel incat poti sa gasesti tot ce ai nevoie doar cu cateva butonari.

Iti voi lasa putin mai si si datele de contact, si iti voi spune ca le sectiunea suport, vei gasi numere de telefon si intervale orare pentru fiecare departament in parte.

  • Denumire: Gazduire Web S.R.L.
  • Adresa: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etaj 2, Sector 2, 021901, Bucuresti, Romania
  • Email :  vanzari@gazduire.ro, suport@gazduire.ro  

Consider aceste informatii utile, pentru ca fiind precizate, iti va fi mult mai usor sa obtii informatiile de care ai nevoie.

Pe site-ul celor de la gazduire.ro vei gasi informatii legate de pachete de hosting, cel mai iefting fiind 1.99 euro, dar mi se pare interesant faptul ca pretul pentru trei luni este 0.99 euro.

Iti spuneam putin mai sus, ca pentru un blogger este important acest aspect, si iti zic sincer ca nu glumesc. Fiecare blogger care doreste respect trebuie sa apeleze la o compania de acest tip, pentru ca ai nevoie de gazduire si hosting. De asemenea eu personal recomand achizitionarea unui domeniu, inca de la inceptului blogului, pentru ca asa cresti mult mai usor, si nici nu risti sa pierzi nimic.

Spun acestea lucruri, pentru ca eu regret ca mi-am achizitionat domeniul, abia dupa trei de cand am inceput sa scriu pe blog si acum dau acest sfat tuturor persoanelor ce isi doresc un blog. Eu regret ca nu am achizitionat un domeniu de la bun inceput, dar acum nu pot da timpul inapoi, asa ca merg inainte.

Totusi trebuie sa iti spun ca gazduire.ro este locul potrivit pentru orice blogger, aici vei gasi atat domenii cat si hosting, tot ce ai nevoie intr-un sigur loc, si cum mai sus ti-am aratat, pretul pentru un pachet este destul de bun.

Alege gazduire.ro, de aici poti achizitiona un domeniu la preturi foarte bune.

  • Mihaela22 ianuarie 2019 at 18:43
    Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie.Răspunde

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree