Lectura pe placul meu

Dupa cum bine stii, mie imi place foarte mult sa citesc. Da-mi o carte buna si o cafea cu lapte langa mine si nu mai am nevoie de nimic. Imi aduc si acum aminte de prima carte care am citit si care mi-a deschis gustul pentru citit. Pot sa iti spun ca prima carte care am citit-o a fost „Cei trei muschetari” de Alexandre Dumas. Mi-a placut atat de mult cum erau povestite aventurile lor si cum era prezentata societatea franceza, incat recunosc ca am citit de-a lungul timpului de cel putin 4 ori. Dupa asta am citit foarte multe carti ajungand la sute de carti citite. Printre genurile mele se numara young adult, suspans, thriller, fantasy.

De aceea azi iti voi vorbi despre un site ce l-am descoperit recent. Zilele trecute tocmai terminasem de citit cartea ce o aveam inceputa si, desi am un teanc de carti pe noptiera parca nu imi facea nici una cu ochiul. Asa ca m-am apucat de cautat pe net, diferite recomandari despre carti. Din site in site, cautand si preturile accesibile, am ajuns pe site-ul
carti beletristica . Aici am gasit un site care este super bine organizat (din punctul meu de vedere). Are toate cartile organizate pe categorii:antologie, aventura, bestseller si multe altele.

Cautam sa imi iau cartea care este acum noutate. Bird box- orbeste. Am intrat pe diferite site-uri sa o caut caci auzisem ca este o carte plina de suspans, care te tine cu sufletul la gura de la prima pagina pana la ultima, o carte care nu te lasa sa o lasi din mana pana nu o termini si eram curioasa sa vad daca intr-adeva asa este

Asa ca primul lucru care l-am facut cand am intrat pe site, a fost sa caut aceasta carte. Am si gasit la carti bestseller, cartea mult dorita.

Aici poti sa gasesti chiar si carti pentru copii scrise de autorii romani, povesti clasice, la preturi foarte accesibile. Asta este un avantaj foarte bun, eu avand doi copii carora le place foarte mult sa le citesc povesti in fiecare seara.

Ce mi-a mai placut la acest site este faptul ca poti sa il alegi editura din stanga ecranului, si daca stii ce carte vrei si editura, o selectezi si nu mai trebuie sa cauti printre pagini. Desi eu iti recomand sa o faci pentru ca o sa gasesti foarte multe carti bune la preturi foarte accesibile.

Iti recomand site-ul pentru ca nu vei regreta,dar te sfatuiesc si sa iti pregatesti portofelul pentru ca nu vei putea parasi pagina fara sa ai ceva in cosul de cumparaturi.

3 comments

  • Valeria Chertes18 februarie 2019 at 19:30
    Mulțumesc pentru recomandare.Răspunde
  • Andreea20 februarie 2019 at 12:39
    Foarte bun site-ul, au de toate. Multumesc pentru link.Răspunde
  • Marius14 martie 2019 at 17:16
    Fain articolul, imi place cum ai descris site-ul acestaRăspunde

Leave a Reply