Un stil de viata sanatos

Intr-un articol publicat pe alinapink.ro, v-am cerut sfatul in privita cu ceea ce as putea publica aici. Cred ca deja v-ati dat seama ca Alinapink este in special blogul pe care aleg sa-l folosesc mai des, dar tocmai de aceea m-am decis sa scriu si aici mai des.

Am decis sa fac o schimbare si in fiecare saptamana voi posta ce am mancat dar si daca s-au simtit schimbari la cantar. Am ajuns la concluzia ca o masa trebuie sa fie atent aleasa, nu ceva in graba, dar mai ales ca nu trebuie sa facem combinatii rele.

De asemenea este important sa ai trei mese principale si doua gustari. Pentru ca eu ma trezesc la ora 7.30 sa o duc pe Maya la gradi, m-am decis sa ma trezesc la 7.00, sa manac micul dejun. O masa importanta, ce trebuie sa fie foarte satioasa.

La ora 10.00 voi lua o gustare: un frunct, cafea, o prajitura, o inghetata, biscuiti, sau un pahar de suc de fruncte – facut in casa.

La ora 13.00 voi lua masa, ceea ce imi place sa mananc dar in cantitati mai mici, totusi trebuie sa iti spun ca fara paine. Daca la 7.0 poti manca ceea ce iti doresti cu paine…la pranz se schimba putin, aici lasam paine in sertar, nu o includem.

La 16.00 Gustare – biscuiti, saratele, ceva nu foarte mult, ci doar sa pacalesti putin foame, totusi e important sa stii, ca nu este indicat sa alegi fructe. Ele contin zahar si tocmai de aceea e bine sa-l evitam.

La 19.00 – ceva usor, salata, ceva pe gratar, fara PAINE, este important asta.

Dupa ora 19.00 nu mai mananc nimic, beau apa si sunt sigura ca voi avea rezultate.

Acest stil de viata este preluat, pe internet am gasit un grup Fix la Fix, urmand acest stil de viata cred ca voi avea rezultate destul de bune.

Saptamana ma voi cantari, nu in fiecare zi si in fiecare luni, iti voi povesti cum a fost saptamana ce tocmai s-a incheiat, cat indica cantarul dar si poze cu mesele mele.

Sper sa reusesc sa ma tin de ele, sa am rezultate si sa observ schimbari. Vreau sa aleg un stil de viata sanatos, de aceea voi merge pe acest plan. Ureaza-mi noroc.

2 comments

  • Valeria Chertes13 mai 2019 at 11:59
    Îți doresc succes in ce ți-ai propus,și eu ar trebui să-mi mi schimb stilul de viață.Răspunde
    • Maya13 mai 2019 at 22:11
      Multumesc, vreau sa fie un an imporant, un an in care schimbarile sa conteze.Răspunde

Leave a Reply