Alege bine salteaua, pentru ca tu vei dormi pe ea

Alegerea unei saltele nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cei care pretuiesc somnul. Noroc ca exista magazine de specialitate care sa ofere o gama vasta de produse pentru somn.

Saltele-online.ro ofera o gama vasta de saltele cu peste 150 de modele din care clientii sa poata alege. Faptul ca magazinul are pe stoc atatea modele este un lucru foarte pozitiv, insa cu siguranta alegerea devine mai grea.

A trebuit sa ma documentez asupra unui model, insa am ales o saltea cu materiale Bio, deoarece sunt cele mai indicate, in special pentru persoanele care sufera de alergii.

Am decis sa cumpar modelul de saltea Bio antistres Cocos-Latex, deoarece este realizata din doua materiale favorabile sanatatii mele.

Aceasta saltea este recomandata persoanelor care prefera paturi de duritate medie si doresc o saltea cu foarte buna flexibilitate, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Materialele de baza sunt latexul natural, coaja nuci de cocos, termo-bumbac 100% natural si 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a matritei datorita celor trei straturi de latex naturale de 4 cm la care se intercalaza 2 straturi de cocos de 2 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine coloana asa cum trebuie si permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitate si elasticitate. De asemenea, un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua, diminuand semnificativ aparitia transpiratiei.

Saltele-online.ro este un magazin in care imi pot pune toata increderea, mai ales dupa ce m-a surprins cu minunata saltea pe care am comandat-o. Recomand tuturor acest magazin!

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is required

*

I agree